Wat is LEGO Soft?

LEGO Soft Reuze Bouwstenen

LEGO Soft is een van de nieuwste en tegelijkertijd meest innovatieve producten van LEGO. Het unieke van deze grote bouwstenen is het zachte materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Dit buitengewoon veilige product is ideaal te integreren binnen iedere kinderspeelhoek. LEGO Soft kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

De stenen hebben een maat van 19 x 9,5 x 7 centimeter. Met LEGO Soft kunnen grotere projecten worden gemaakt door kleine handjes. Bouw een speelhuis, verzin leuke activiteiten voor kinderen, bouw je eigen garage voor je skelter, noem maar op. De mogelijkheden zijn eindeloos

Dit product is bijzonder geschikt in de leeftijdsklasse vanaf 2 tot 8 jaar.

De belangrijkste kenmerken van LEGO Soft:
- duurzaam en stabiel materiaal
- aangenaam zacht en toch stevig
- geluiddempend, maakt geen lawaai op harde vloeren
- veilig in gebruik, geen scherpe kanten of hoeken
- gemakkelijk te reinigen (hygiŽnisch) en op te ruimen
- zowel voor binnen als buiten geschikt
- laat geen krassen achter

LEGO Soft is niet verkrijgbaar via de speelgoedwinkel maar exclusief via de officiŽle Benelux importeur van de LEGO Speeltafels & LEGO PlayArea Producten.

Onder invloed van fel zonlicht kunnen de kleuren van de LEGO Soft stenen enigszins vervagen.

De LEGO Soft stenen zijn gemaakt van een zacht en flexibel materiaal. Vandaar dat enige variatie kan bestaan in de hechtkracht van de individuele stenen.

 

LEGO Education SOFT producten:

9020 LEGO Soft Reuzeset

Snel en gemakkelijk bouwen kinderen de grootst mogelijke modellen met deze reuzeset. Onder de 84 elementen bevinden zich bovendien ook gedecoreerde stenen (onder andere met ogen en mond) en dakstenen zodat uw kleine klanten zelfs figuren bouwen die groter zijn dan zij zelf.

É 587,00

Ä 339,95

9021 LEGO Soft Basisset

Voor 2-4 kinderen. Deze set LEGO Soft stenen bevat 52 elementen met onder andere ogen en mond versierde stenen, dakpannen en basisstenen.

É 411,75

 

9022 LEGO Soft Aanvulset

1999

32 onderdelen.

Een leuke aanvulset met 32 basisstenen en dakpannen.

É 240,80

9023 LEGO Soft Groot, Groter Activiteitenset

Door met LEGO Duplo en LEGO Soft stenen een eend in twee verschillende maten te bouwen, kunnen de kinderen het concept grootte onderzoeken. Deze activiteit bevordert vaardigheden als coŲrdinatie tussen hand en oog, sorteren en bij elkaar passen alsook visueel onderscheid maken. Bout het afgebeelde model met LEGO Duplo stenen en vraag de kinderen hetzelfde model met LEGO Soft stenen te bouwen. (Als er ook kleine LEGO Basic steentjes beschikbaar zijn, kunt u het model hierin bouwen en de kinderen vragen het model zowel met LEGO Duplo als LEGO Soft te bouwen. U kunt dan de activiteit, Goot, groter, grootst dopen.) 

Als kinderen het bouwen van een LEGO eend onder de knie hebben, kunt u de activiteit uitbreiden door het wat moeilijke model op de achterpagina te bouwen. U kunt de activiteit uitbreiden door wat kinderen te vragen hun eigen eendje te bouwen en hun vriendjes deze na te laten bouwen.

Ä 100,00

 

9024 LEGO Soft Variatieset

Met deze set brengen kinderen de speelhoek pas echt tot leven. In totaal 74 elementen waarvan 52 Soft blokken en 22 gloednieuwe variatie-elementen (zoals vleugels, handen/voeten, staarten, bloemen en verbindingselementen). Wachten is vanaf nu nooit meer saai. Vanaf 2 tot 8 jaar

Ä 214,61