Welkom op het gedeelte over de LEGO Club van Miniland Online! 

LEGO Club in Nederland:


Als ultieme LEGO fan wil je natuurlijk altijd om de hoogte zijn van het laatste LEGO nieuws. Dat kan! Word nu lid van de LEGO Club en ontvang het LEGO Magazine helemaal gratis. Dit tijdschrift staat boordevol LEGO previews, coole strips, extra bouwinstructies en nog veel meer! Klik op de onderstaande link, vul het formulier in en voor je het weet ligt het LEGO Magazine bij jou in de bus! 

 

Hier op Miniland Online vind je allerlei informatie over de LEGO Club. Zo kun je lid worden van de LEGO Club door het aanmeldformulier in te vullen, dat je hier kunt downloaden. Verder kun je alle nummers van het Nederlandse LEGO Club Magazine hier (nogmaals) online lezen, een foto aan ons sturen om mede LEGO fans jouw creatie te laten bewonderen, en zelfs LEGO Magazines uit verschillende landen nalezen! We hebben namelijk een archief opgebouwd dat terug gaat tot 1987, toen het eerste LEGO Magazine uitkwam in Amerika onder de naam "Brick Kicks" 

 

Als LEGO Club lid krijg je het LEGO Magazine gratis thuisgestuurd. 

Dit blad krijg je 5 keer per jaar. Er staat van alles in: Modellen gemaakt door clubleden, leuke spelletjes, strips, sneak previews, bouwwedstrijden, extra bouwvoorbeelden en nog veel meer. De LEGO Club is een gratis club voor alle kinderen in Nederland.  Als je je inschrijft blijf je automatisch twee jaar lid, daarna moet je jezelf weer opnieuw inschrijven!

 

Groetjes,

 

LEGO heeft nu ook een Nederlandse website over de LEGO Club, klik op het plaatje om deze te bezoeken!

LEGO Club e-mails
Binnenkort gaat de LEGO Club beginnen met het versturen van LEGO Club e-mails. Zo ben je nog vaker op de hoogte van het laatste LEGO nieuws en kun je meedoen met unieke wedstrijden . Meld je hier aan.
Wil jij ook lid worden van de gratis LEGO Club? Klik hier om je aan te melden!

Heb je een clubcode? Klik dan hier!

Bezoek onze pagina over LEGO Club TV!

 

De LEGO Club is actief in de volgende landen:

 1. AustraliŽ

 2. Canada

 3. Denemarken

 4. Duitsland

 5. Finland

 6. Ierland

 7. Oostenrijk

 8. Nederland

 9. Nieuw-Zeeland

 10. Noorwegen

 11. Verenigd Koninkrijk

 12. Verenigde Staten

 13. Zweden

 14. Zwitserland

Je kunt je per e-mail inschrijven als lid. 

bNL@LEGO.com

Via deze link kun je je online opgeven voor de LEGO Club!

 

Ga naar de officiŽle LEGO Club website!

 

LEGO blijft gestaag scoren met de LEGO Club en het bijbehorende LEGO Magazine.Menigeen zal er jaloers op zijn: een klantenclub met 4,0 miljoen leden. Bij LEGO zijn ze er trots op. In 1997 werd de LEGO Club internationaal gepositioneerd. De kinderen stroomden toe. In Nederland zijn er meer dan 200.000 mensen lid van de LEGO Club. In de regio Duitsland - Zwitserland - Oostenrijk telt de LEGO Club ruim 500.000 leden, waarvan 10 procent meisjes. De kerndoelgroep, kinderen tussen 6 en 12 jaar, is uiteraard ruim vertegenwoordigd. Maar ook oudere LEGO freaks zijn lid.

Het lidmaatschap is geheel gratis en vrijblijvend. Het LEGO Club lidmaatschap eindigt automatisch na twee jaar. Het mag worden verlengd, en daar maken veel leden grif gebruik van.

LEGO Clubleden worden dan ook voortdurend door LEGO in de watten gelegd. Ze krijgen exclusieve kortingen op de entree van LEGO WORLD en LEGOLAND, en vijf keer per jaar het LEGO magazine. De LEGO Club versterkt het Ďcommunity gevoelí. En daarmee de afzet, weten ze bij LEGO.