In dit privacy statement informeren wij u over hoe er op de websites van Miniland Online wordt omgegaan met uw persoonlijke gegevens.

Bepaalde verwijzingen in deze website voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover Miniland Online geen controle heeft. Dit privacy statement heeft daarom geen betrekking op verwijzingen naar informatiebronnen van derden.

Actief verstrekte informatie op diverse plaatsen op deze website kan u gevraagd worden voor een specifiek doel, zoals het plaatsen van een bestelling, persoonlijke gegevens op te geven, zoals naam en adres. Daarbij wordt telkens vermeld voor welk doel deze gegevens gebruikt zullen worden. Hierbij geldt dat uw gegevens niet aan derden zullen worden verstrekt zonder uw toestemming.

Indien u gebruik maakt van een dienst via onze website, kan het noodzakelijk zijn dat uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om de door u aangevraagde informatie op te sturen per e-mail of per TPG post.  In dergelijke gevallen zijn deze ondernemingen niet gerechtigd deze gegevens voor enig ander doel te gebruiken.

Passief verstrekte informatie: Indien u over het internet surft stelt u, wellicht zonder dat u zich daarvan bewust bent, beheerders van internetpagina's in staat bepaalde gegevens over u te verzamelen. Voorbeelden hiervan zijn het 'IP-nummer' van uw computer, het besturingssysteem en de internet browser die u gebruikt. Als Miniland Online dergelijke gegevens gebruikt, worden deze anoniem en geaggregeerd verwerkt.

Een methode die op veel internetpagina's wordt gebruikt om deze af te stemmen op de voorkeuren van de gebruiker, is het gebruik maken van zogenaamde 'cookies'. Dit zijn kleine tekstbestanden die automatisch op de computer van een bezoeker worden geplaatst door de bezochte internetpagina. Op de website van Miniland Online wordt gebruik gemaakt van zogenaamde 'cookies'. (Bijvoorbeeld voor het tonen van de diverse afbeeldingen op onze website.)