26 maart 2017
LEGO Worlds komt uit op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC!
Amsterdam (Noord-Holland) - Op 27 maart komt LEGO Worlds uit. In LEGO« Worlds ontdekken spelers verborgen schatten in omgevingen die variŰren van leuk tot fantastisch. Werelden komen tot leven met een duizelingwekkende verscheidenheid aan voertuigen en wezens; van cowboys op giraffen, vampieren die ijsberen laten schrikken tot stoomwalsen, racewagens en kolossale graafmachines.

Spelers kunnen op avontuur gaan om een Meesterbouwer te worden door andere LEGO personages op hun pad te helpen: zoek een zwaard voor een koning, bescherm een boer tegen een zombie-invasie of bouw een huis voor een holbewoner. Omgevingen en bouwwerken komen tot leven op iedere manier die fans kunnen bedenken, van steentje voor steentje bouwen of door het neerzetten van enorme kant-en-klare LEGO bouwwerken, tot het gebruik van wonderbaarlijk gereedschap waarmee je het landschap kleurt en vormgeeft.

De online multiplayer functionaliteit van LEGO Worlds geeft twee spelers de vrijheid om samen elkaars wereld en te verkennen, samen te bouwen en co÷peratieve en competitieve spelervaringen op te doen die spelers zelf kunnen bouwen

Lees ook: