06 april 2017
LEGOLAND Discovery Center in Philadelphia geopend!
Philadelphia (Verenigde Staten) - De opening van het LEGOLAND Discovery Center in Pheladelphia was vandaag. Hieronder de attracties die te vinden zijn in het nieuwe center in de Verenigde Staten.


4D bioscoop

Een echte film ervaring! Door de spannende 3D-effecten en verrassing functies voelt u zich een deel van het verhaal.


Café.

Ontspan even van al die indrukken uit het LEGOLAND Discovery Centre in het LEGOLAND Discovery Café, met een ontspannend kopje koffie of thee.

Kies een lekkere snack of een volledige maaltijd voor het hele gezin. En ben je toch nog niet helemaal uitgespeeld: geen nood, ook in het Café is er genoeg LEGO te vinden om me te spelen!


DUPLO Farm.

Deze hoek in LEGOLAND® DISCOVERY CENTER is voor de kleinere Kinderen gereserveerd! In de DUPLO Farm Speelhoek zijn er genoeg LEGO Soft Stenen, waarmee je je eigen modellen kunt bouwen.


LEGO Aardbevingstafels.

Test of jouw bouwwerk bestand is tegen aardbevingen!


LEGO Friends Olivia's Huis

Welkom in Heartlake City! Speel, dans en treed op op ons karaoke podium. Ontmoet de vijf LEGO Friends, Stephanie, Andrea, Olivia, Mia en Emma, misschien zijn het wel jouw nieuwe vriendinnen!


LEGO Imagination Express
Je avontuur start op Brick Station. Dit is alleen geen gewoon ritje. Stap op de Imagination Express om door een zeepbad te reizen en zelfs de ruimte in te gaan! Dat klopt toch niet? Maakt niet uit, het gaat allemaal om de fantasie!


LEGO Shop.

Als je bijzondere LEGO producten zoekt, dan ben je in de LEGO Shop in het LEGOLAND Discovery Center aan het goede adres! Hier kun je LEGO stenen in allerlei kleuren en op gewicht kopen. Verder hele speciale LEGO artikelen, zoals bijvoorbeeld koelkastmagneten, tassen, zout en peper stellen en nog veel meer LEGO spullen kopen!


Master Model Builer.

Elk LEGOLAND Discovery Centre heeft zijn eigen Modelbouwer in dienst. Tijdens de Master Model Bouw workshop krijg je van een echte modelbouwer allerlei tips en trucks zodat je thuis ook nog mooiere modellen kunt bouwen met je eigen LEGO speelgoed! Je krijgt je eigen modelbouw certificaat om te bewijzen dat je deel hebt genomen aan de workshop.


Verjaardag Ruimtes.

 

Maak er een speciale dag van met mee plezier, door je verjaardag te organiseren in LEGOLAND Discovery Centre! 

Met allerlei keuzes, zoals een persoonlijke rondleiding, warme en koude snacks, frisdrank, verjaardagstaart, goodie bags, en nog veel meer!  En dan ook nog het exclusieve gebruik van je eigen verjaardag ruimte, waarmee je je vrienden een dag geeft die ze niet snel zullen vergeten!


MINILAND Philadelphia
MINILAND Philadelphia bevat de grootste concentratie van LEGO® stenen van het centrum. Zo'n 10 miljoen stuks zijn gebruikt voor het herscheppen van scènes uit Philadelphia. Beleef Philadelphia bij nacht met de hele stad verlicht en kijk vervolgens naar de zonsopkomst. Sommige van Philadelphia's meest beroemde bezienswaardigheden zijn nagebouwd met LEGO stenen.


LEGO Racers Build & Test
Stap binnen in het bouw en test centrum in het hart van het Discovery Centre, waar jonge makers kunnen bouwen. Van een auto tot een trein en het dan testen tegen de concurrentie op het spoor. Zal de jouwe het eerste over de finish komen?


Ninja Training.

Train jezelf door de interactieve en bouw uitdagingen om je flexibiliteit, lenigheid en probleem oplossend vermogen te testen. Help om Ninjago te beschermen tegen de vijanden.

Test je vaardigheden op de nieuwe Ninjago reactie test.

Denk je dat je klaar bent voor de grote test? Maak je klaar voor de ultieme uitdaging: Ninjago Laser doolhof!


Build Challenge Circle.

Neem plaats in de piste! Luister naar een verhaal, gebruik je verbeelding om een LEGO creatie te bouwen, of ontmoet Bertie, de LEGO mascotte. Er is steeds iets anders te doen in dit gedeelte van het LEGOLAND Discovery Center!


Pirate Adventure Islans.

Arr, maat! Speel in ons soft play gebied in ons LEGO piraten schip. Klim door diverse scènes en probeer de vlag te veroveren. Activeer de lucht kanonnen en vecht tegen vijandelijke schepen. Ontsnap door van de glijbaan gebruik te maken!

Lees ook: