16 juni 2016
LEGOLAND Pretpark komt naar New York!
Albany (Verenigde Staten) -  Merlin Entertainmets heeft bekend gemaakt dat er in Goshen in Orange County een nieuw LEGOLAND pretpark komt. Er moeten naar schatting 10.000 tot 20.000 bezoekers per dag langskomen en het levert 500 banen op. Het park komt naar Goshen nadat een plan voor een park in Haverstraw in Rockland County strandde na protesten vanuit de bevolking.

"We denken dat deze locatie, een uur vanaf New York en ongeveer drie uur vanaf Boston en Philedelphia, de perfecte plek is voor een LEGOLAND park", zegt John Ussher, de divisie directeur van het pretpark.

Het LEGOLAND New York Resort zal, net als de andere LEGOLAND parken over de hele wereld, 50 verschillende attracties, shows en ritten bevatten. Verder zal er ook direct een LEGOLAND Hotel bij het park worden gebouwd met 250 kamers voor gezinnen met kinderen van 2 tot 12 jaar.

Het park moet tussen de 1,5 en 2,5 miljoen bezoekers per jaar gaan trekken, net als de andere twee Amerikaanse LEGOLAND pretparken in California en Florida.

Lees ook:

LEGOLAND in New York? (07-09-2014)