26 december 2016
LEGO Friends ontwerpwedstrijd!

Billund (Denemarken) - Vanaf 26 december kun je meedoen aan de LEGO Friends ontwerpwedstrijd.  De actie loopt tot 28 februari 2017. Daarna zal de winnaar worden uitgenodigd om de door hem of haar ontworpen LEGO set ook echt te produceren. Vanaf 1 september liggen de sets in de winkels!

 

Bouw je eigen nieuwe locatie waar je met je vrienden kunt rondhangen in Heartlake City. Gebruik echte stenen of gebruik de LEGO Digital Designer (alleen beschikbaar in het Engels) Klein of groot, gezellig, gek of iets helemaal anders? Waar zou JIJ het liefste tijd doorbrengen met je vrienden? Neem 4 foto‘s of schermafdrukken van je ontwerp. Upload je foto's of schermafdrukken naar de Galerij om mee te doen aan de wedstrijd.(Vraag aan je ouders of ze je willen helpen bij het uploaden van de foto‘s)

Je mag deelnemen als je al deze vragen met „ja“ kan beantwoorden:

Je bent tussen 6 en 12 jaar oud

Je hebt een LEGO ID

Je hebt geen relatie met de LEGO-groep en haar partners

Je hebt geen relatie met TRU/lokale verkoper en zijn partners

EN je kan je van 27 maart 2017 tot 1 april 2017 vrijmaken om naar Billund, Denemarken te reizen. Jouw reis- en accommodatiekosten zijn in de prijs inbegrepen. (Denk eraan, iedereen die komt heeft een geldig paspoort nodig!)

Iedereen ter wereld kan aan de wedstrijd deelnemen, behalve de Canadese provincie Quebec en landen die wedstrijden voor kinderen mogelijk verbieden.

 

Als je al een LEGO ID hebt moet je gewoon een nieuwe plaats bouwen in Heartlake City waar je tijd kan doorbrengen met je LEGO Friends! Bouw jouw model met echte LEGO-blokjes of gebruik de LEGO Digital Designer (alleen beschikbaar in het Engels). Maak vervolgens foto‘s of screenshots van jouw creatie en upload ze in de Wedstrijdgalerij.

Maak je geen zorgen als je niet de juiste kleur, vorm of afmeting van blokjes hebt - gebruik gewoon wat je hebt, doe je best en maak plezier.

 

Prijzen voor semifinalisten: 20 semifinalisten winnen elk 1 LEGO Friends-set voor zichzelf en 1 LEGO Friends-set om aan een beste vriend te geven!

Prijzen voor finalisten: 10 finalisten zullen ook een van elke LEGO Friends-sets winnen die in 2017 worden gelanceerd.

Hoofdprijs: De winnaar van de hoofdprijs wint een uitstap van een week voor maximum 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen) naar de hoofdzetel van LEGO Groep in Billund, Denemarken. De winnaar zal met het ontwerpteam van LEGO Friends samenwerken om het winnende idee om te vormen tot een echt LEGO Friends-product, inclusief een LEGO minifiguurtje dat op de winnaar lijkt.

 

26 december 2016 – Je kan jouw modellen uploaden vanaf 11:00 uur MEZT.

28 februari 2017 – De wedstrijd eindigt om 16:00 uur MEZT.

13 maart 2017 – 20 semifinalisten zullen worden aangekondigd door LEGO Friends.

15 maart 2017 – 10 finalisten zullen worden aangekondigd door LEGO Friends.

17 maart 2017 – De winnaar wordt aangekondigd door LEGO Friends.

Lees ook:

Nieuwe LEGO Friends sets van 2017 nu al in de winkels (13-12-2016)