18 oktober 2017
Wat is er te doen op LEGO World?
Utrecht (Utrecht) - De nieuwste editie van LEGO World is vandaag gestart. Wat is er allemaal te doen op LEGO World, volgens de nieuwsbrieven die LEGO World verstuurt? Hieronder een overzicht van de activiteiten.

 

BOUW MEE AAN 1:1 MCLAREN

Waar zijn die autoliefhebbers? Op LEGO World kan je dit jaar een levensgrote McLaren 720s bezichtigen. Deze auto, gebouwd uit maar liefst 280.000 LEGO stenen, is een spektakel op zich!

Ben jij ook zo onder de indruk van auto’s en wil jij meebouwen aan dit fantastische bouwwerk? Mis dan zeker deze kans niet en kom langs op de Speed Champions stand!

 

ALLE NINJA'S OPGELET!

Is jouw kind helemaal gek van NINJAGO? Kom dan kijken en ervaar samen het NINJAGO universum! Kinderen kunnen deelnemen aan een echte NINJA training en zich helemaal inleven in hun favoriete karakter.

Ontmoet de wachter van de NINJAGO stand, een levensgrote LEGO draak en ontdek tal van andere activiteiten in de LEGO NINJAGO stand! Word een echte NINJA zoals Kai en Jay!

 

SNEEUWPRET BIJ LEGO® FRIENDS

Kom helemaal in winterse sferen in de LEGO Friends stand. De Friends meiden hebben dolle pret in de sneeuw. Kom jij ook?

Maak een selfie met de levensgrote LEGO Friends modellen, doe mee met de dansworkshop en glijd van de enorme glijbaan. Er is zoveel te beleven! Kom kijken en ervaar het zelf!

 

LEGO® CITY! 
Ben jij ook zo’n fan van de stoere helden van LEGO City? Breng ze dan zeker een bezoekje op LEGO World. Bouw mee aan hun gigantische politie truck van 2.5 meter hoog of waag je aan het uitdagende hindernissenparcours. Wil jij dit groot spektakel met je eigen ogen zien en beleven? 


Dan verwelkomen we je graag op de LEGO City stand! 

 

HET REGENT LEGO® STENEN!

Voor elke LEGO fan is dit een droom die werkelijkheid wordt. Op LEGO World kan je een bezoekje brengen aan de LEGO douche. In deze attractie douche je als het ware in regen van LEGO stenen. Trek je regenjas aan en trotseer de duizenden vallende blokjes!

Neem een leuke foto terwijl je geniet van een echte LEGO douche!

 

LEGO® LIFE VOOR HET EERST OP LEGO® WORLD!

Maak kennis met de interactieve LEGO Life App en leer hoe je ermee moet werken. Upload je leukste LEGO creaties en laat anderen zien wat je gemaakt hebt.

Ontdek deze hele nieuwe digitale LEGO wereld!

 

NEEM EEN LEUKE FOTO OP DE LEGO® TROON!

Waan je als een echte koning of koningin op een troon die gebouwd is uit duizenden LEGO steentjes. Dit indrukwekkende bouwwerk is maar één voorbeeld van de vele nieuwe en mooie LEGO constructies die je op het evenement kan bezichtigen.

Wil jij naast dit tipje van de sluier het volledige bouwwerk, bestaande uit 220.000 LEGO steentjes, bekijken? Haast je dan naar de troon!

 

BELEEF DE LEGO® ACTIE VAN DICHTBIJ!

Op LEGO World kan je de LEGO Batman Film bekijken op groot scherm! Hier kan je de LEGO figuurtjes in volle actie zien. Heb jij zin om hun avontuur van dichtbij mee te beleven?

Ga dan zeker een kijkje nemen in onze bioscoop.

 

MAAK KENNIS MET LEGO® BOOST!

Ken jij LEGO BOOST al? Breid je LEGO bouwervaring uit met deze geweldige pratende robotvriend. De 5 verschillende Boost modellen (Vernie, Guitar4000, Frankie de Kat, de Autobuilder en de Multi-Tooled Rover 4) zijn allemaal terug te vinden op LEGO World.

Programmeer met een tablet hun gedrag precies zoals jij het wil en doe leuke activiteiten met ze.

Zin om jouw LEGO ervaringen tot een hoger niveau te tillen? Bezoek dan LEGO Boost op LEGO World!

 

LEGO® STAR WARS™

Het populaire LEGO® Star Wars™ thema is ook dit jaar weer aanwezig op LEGO World. De coole geluid- en lichteffecten brengen je volledig in het LEGO® Star Wars™ universum.

Er is zoveel te beleven aan deze stand: bouw mee aan de grote R2D2, leef je uit op het springkussen, laat een glitter tatoeage zetten, maak je eigen masker of doe mee aan een wedstrijdje snel bouwen.

Kijk je ogen uit bij de super grote tank en andere stoere modellen.

 

RUIL JE MINIFIGUUR

Ben jij nog op zoek naar LEGO minifiguurtjes om je collectie te vervolledigen? Bezoek dan zeker de ‘Ruil je minifiguur’ stand.

Vergeet hierbij niet je minifiguur mee te brengen die je graag wenst te ruilen!

 

SPEELPLEZIER VOOR DE ALLERKLEINSTEN!

Op LEGO World kunnen ook de allerkleinsten genieten van oneindig speelplezier met LEGO DUPLO. Is jouw kind al helemaal bedreven met LEGO DUPLO of is het de eerste kennismaking met de grotere LEGO stenen? Er is voor iedereen wat te vinden!

Zoekt jouw kindje iets meer uitdaging, maar is spelen met LEGO stenen nog net te moeilijk? Bezoek dan LEGO Juniors, dé perfecte tussenstap.

Ontdek de talloze verschillende LEGO thema’s op LEGO World!

 

LEGO® Ideas

Heb jij een fantastisch idee voor een nieuw LEGO product? Waag dan zeker je kans via LEGO Ideas om een nieuwe LEGO set te ontwerpen.

Dit jaar heeft De oude viswinkel set van Robert Bontenbal de hoofdprijs gewonnen. Zaterdag is hij aanwezig op LEGO World met zijn prachtige bouwwerk.

Voor iedereen die deze set reeds in huis heeft: breng hem zeker mee en laat hem signeren door Robert!

 

Lees ook:

LEGO World 2017 komt steeds dichter bij! (12-10-2017)

Kaartverkoop LEGO World 2017 begonnen! (01-10-2017)

LEGO WORLD komt er weer aan! 18 t/m 24 oktober 2017 (01-09-2017)

Doe mee met het LEGO Festival van Intertoys en win een VIP-trip naar LEGO World! (26-08-2017)