26 september 2017
LEGO Marvel Super Heroes 2 heeft nieuw vignet!
Billund (Denemarken) - Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag een NIEUW vignet uitgebracht voor LEGOŽ Marvel Super Heroes 2, van de leden van de Inhuman Royal Family, inclusief Black Bolt, Medusa, Crystal, Karnak, Gorgon, Maximus en het schattige hondje, Lockjaw, allemaal in LEGOŽ-vorm. Het vignet toont tevens hun ouderlijk huis, de Inhuman-stad Attilan, een van de 18 verschillende iconische, tijdloze Marvel-locaties uit het spel, die de uitgebreide open wereld van Chronopolis vormen.

Het officiële LEGOŽ Marvel Super Heroes 2 Inhumans-vignet kan worden bekeken en gedeeld via de volgende link: https://youtu.be/JzWGfR9m4e0
 

Om het officiële LEGOŽ Marvel Super Heroes 2 Inhumans-vignet te downloaden, ga je naar: 
http://wbie-press.com/download/65662/7de6ee3197d1782e42ff09437607779ff5b2d842
 

Alle materialen zijn ook te vinden op de WBIE-perssite. Ga hiervoor naar de volgende link en klik op de knop 'Register Now' (Nu registreren): http://www.wbie-press.com/

Kijk voor het laatste nieuws of om mee te praten over LEGOŽ Marvel Super Heroes 2 op Twitter @LEGOMarvelGame), Facebook (@LEGOMarvelVideoGame) of Instagram (@LEGOMarvelGame) of YouTube (LEGOMarvelVideoGame).

LEGOŽ Marvel Super Heroes 2 is een gloednieuw, episch avontuur en het vervolg op het populaire LEGOŽ Marvel Super Heroes. Deze originele vertakkende verhaallijn, mede geschreven door de bekroonde stripauteur Kurt Busiek, voert je naar een kosmische strijd op talloze tijdloze Marvel-locaties in de fantastische open wereld van Chronopolis. Het spel zit boordevol kenmerkende LEGOŽ-humor voor fans van alle leeftijden. Spelers nemen het op tegen tijdreiziger Kang de Veroveraar in deze opwindende reis door het Marvel-universum.

LEGOŽ Marvel Super Heroes 2 is vanaf 15 november 2017 verkrijgbaar voor PlayStationŽ4, Xbox One, en PC. De videogame wordt voor de feestdagen uitgebracht voor Nintendo SwitchTM.

 

Lees ook:

LEGO Marvel Super Heroes 2 komt 14 november uit! (12-09-2017)