26 november 2017
LEGOLAND Discovery Center in Shen Yang opent in 2018!
Shen Yang (China) - De opening van het LEGOLAND Discovery Center in Shen Yang is in 2018. Hieronder de attracties die te vinden zijn in het nieuwe center in China.

4D bioscoop

Een echte film ervaring! Door de spannende 3D-effecten en verrassing functies voelt u zich een deel van het verhaal.


Café.

Ontspan even van al die indrukken uit het LEGOLAND Discovery Centre in het LEGOLAND Discovery Café, met een ontspannend kopje koffie of thee.

Kies een lekkere snack of een volledige maaltijd voor het hele gezin. En ben je toch nog niet helemaal uitgespeeld: geen nood, ook in het Café is er genoeg LEGO te vinden om me te spelen!


DUPLO Farm.

Deze hoek in LEGOLAND® DISCOVERY CENTER is voor de kleinere Kinderen gereserveerd! In de DUPLO Farm Speelhoek zijn er genoeg LEGO Soft Stenen, waarmee je je eigen modellen kunt bouwen.


LEGO Friends Olivia's Huis

Welkom in Heartlake City! Speel, dans en treed op op ons karaoke podium. Ontmoet de vijf LEGO Friends, Stephanie, Andrea, Olivia, Mia en Emma, misschien zijn het wel jouw nieuwe vriendinnen!


LEGO ® fabriek tour
Neem een rondleiding met de fabrieksbaas, die nodigt u uit om hem te helpen bij de productie van echte LEGO® stenen! U zult nauw moeten samenwerken met de LEGO vrienden, die allemaal hard aan het werk zijn: gieten, decoreren, montage en verpakken van echte LEGO stenen.


Kingdoms Quest
Klim aan boord van uw machtige wagen en begin je tocht als edele ridder om de skeletten te verslaan, de trollen te overwinnen en red de gevangen prinses!

Om u te helpen u in uw strijd, is uw LEGOLAND Discovery Center wagen uitgerust met gemonteerde laserguns waarmee u
de skeletten en trollen kunt schieten als ze verschijnen. Verslaat u  ze allemaal? Uw score aan het eind van de rit zal u laten zien hoe goed u het deed. En of u uw vrienden heeft verslaan!


LEGO Shop.

Als je bijzondere LEGO producten zoekt, dan ben je in de LEGO Shop in het LEGOLAND Discovery Center aan het goede adres! Hier kun je LEGO stenen in allerlei kleuren en op gewicht kopen. Verder hele speciale LEGO artikelen, zoals bijvoorbeeld koelkastmagneten, tassen, zout en peper stellen en nog veel meer LEGO spullen kopen!


Merlins Apprentice.

Stap binnen in de toverdrank kamer van Merlijn en ontdek een LEGO-tovernaars wereld van spreuken en toverij. Ga rond en rond, zo snel als je kunt trappen en help Merlijn om te toveren  - bereik je de top en word je de beste tovenaarsleerling?


MINILAND Shen Yang
MINILAND Shen Yang bevat de grootste concentratie van LEGO® stenen van het centrum. Zo'n 10 miljoen stuks zijn gebruikt voor het herscheppen van scènes uit Shen Yang. Beleef Shen Yang bij nacht met de hele stad verlicht en kijk vervolgens naar de zonsopkomst. Sommige van Shen Yang's meest beroemde bezienswaardigheden zijn nagebouwd met LEGO stenen.


LEGO Racers Build & Test
Stap binnen in het bouw en test centrum in het hart van het Discovery Centre, waar jonge makers kunnen bouwen. Van een auto tot een trein en het dan testen tegen de concurrentie op het spoor. Zal de jouwe het eerste over de finish komen?

Lees ook: