27 september 2017
LEGO Ninjago The Movie Videogame nu verkrijgbaar!
Billund (Denemarken) - Ninja, go! Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group hebben vandaag bekendgemaakt dat The LEGO® NINJAGO® Movie Video Game nu in Nederland verkrijgbaar is voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One, Nintendo SwitchTM en Steam. In The LEGO NINJAGOMovie Video Game, ontwikkeld door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment, kunnen spelers thuis nagenieten van de actie en humor uit het geanimeerde bioscoopavontuur The LEGO NINJAGOMovie, dat vanaf vandaag in de bioscopen te zien is. Spelers nemen het als hun favoriete ninja-helden Lloyd, Nya, Jay, Kai, Cole, Zane en Master Wu met eer en vaardigheid op tegen massa's vijanden om NINJAGO Island te beschermen tegen de kwaadaardige Lord Garmadon en zijn haaienleger.

Dankzij nieuwe, krachtige gevechtsmanoeuvres duiken spelers een aaneenschakeling van adembenemende gevechten in, waarin ze hoger kunnen springen, harder kunnen trappen, verder kunnen zwaaien en de zwaartekracht kunnen trotseren om hun vijanden te verslaan. Word de ninja-behendigheid meester door over muren heen te rennen, hoog in de lucht te springen en de vijanden van NINJAGO te bestrijden. Niet alleen om een hoger niveau te behalen en de vechttechnieken van de ninja's te verbeteren, maar ook om NINJAGO Island vloeiend te kunnen doorkruisen met parcours-achtige bewegingen. De nieuwe gevechtsmanoeuvres zijn o.a. het Rennende Everzwijn; een sprintaanval om een afstand tussen twee personages te overbruggen, de Zwevende Vlinder; een aanvalssprong waarmee de ninja van bovenaf kan springen en aanvallen, de Jagende Havik; een sprong-slagaanval en de Stekende Bij; een aantal zeer snelle klappen achter elkaar.

Je vechttechnieken en vaardigheden worden beter en je leert Spinjitzu terwijl je het opneemt tegen massa's vijanden met nieuwe vechttechnieken, manoeuvres en vaardigheden, en met unieke elementaire krachten en aan te passen wapens voor elke ninja. Combineer ze allemaal tijdens het spel.

The LEGO NINJAGO Movie Video Game bevat acht grote open locaties boordevol actie die zijn gebaseerd op het filmverhaal. Daarnaast zijn er iconische locaties en personages uit de LEGO NINJAGO tv-serie. Van NINJAGO City tot de jungles van NINJAGO Island, iedere locatie bevat een aantal verborgen geheimen die je kunt verzamelen en heeft daarnaast zijn eigen unieke uitdagings-dojo, waar spelers hun vechttechnieken kunnen testen, topscores kunnen halen en kunnen vechten tegen steeds sterkere vijanden. Bovendien bevat het spel Strijdkaarten, waarmee spelers het kunnen opnemen tegen vrienden en familie in drie verschillende spelmodi met competitieve lokale gameplay voor maximaal vier spelers.

Bekijk de launchtrailer hier: https://youtu.be/gOHeOKiv8zE

 

Lees ook:

De nieuwe LEGO Ninjago Movie Video Game trailer is vrijgegeven! (14-09-2017)

LEGO Ninjago the Movie Video Game trailer! (17-08-2017)