18 Augustus 2011
14 september 2011: A World of First Day

Billund (Denemarken) - Op 14 september 2011 vindt de A WORLD OF FIRST® DAY plaats. Het is de bedoeling dat teamcoaches, teamleden, regiopartners, vrijwilligers en jij gaan vertellen wat jullie zo gaaf vinden aan de FIRST® LEGO® League en de Junior FIRST® LEGO® League. Draag je teamshirt, ga de straat op en laat aan andere klasgenoten, leerlingen, buren en familie zien dat jij mee doet aan deze geweldige projecten. Enthousiasmeer meer mensen, beantwoord vragen en verwijs ze naar www.firstlegoleague.nl voor meer informatie en laat ons weten hoe je dit hebt gedaan op Facebook.

Hieronder vind je de plannen vanuit Stichting Techniekpromotie. We hopen dat je je hierbij wilt aansluiten en misschien wil je wel een eigen activiteit opzetten.

 

Voor iedereen die zijn moment wil delen:

Alle ingeschreven FLL teams en vrijwilligers van het vorige en huidige seizoen worden benaderd om op 14 september op Facebook "Super Momenten" te delen. Een "Super Moment" is een moment binnen de FLL waar je enorm om moest lachen, je tot tranen ontroerd was, je kippenvel kreeg,  je van verbazing van je stoel viel, etc, etc... Het mooiste “Super Moment” wordt beloond met een leuke prijs.

 

Speciaal voor teams:

Alle ingeschreven FLL teams van het vorige en huidige seizoen wordt gevraagd om een foto op Facebook te plaatsen waarop ze één van de FLL kernwaarden (Core Values)van de FLL uitbeelden. De mooiste foto krijgt een mooie prijs toegestuurd.

Uiteindelijk willen we op Facebook een uitwisseling van momenten, foto's en ervaringen creëren. Daarnaast willen we iedereen ook motiveren om deze ervaringen in de eigen omgeving te delen, zodat nog meer mensen bekend raken met de FLL. Wellicht dat dit nieuwe teams, vrijwilligers en enthousiastelingen oplevert?! De website www.firstlegoleague.nl/actie zal op deze dag ingericht zijn zodat potentiële teamleden, coaches, vrijwilligers en partners de benodigde extra informatie kunnen vinden.

We zullen ook via twitter (@FLLBenelux, #fllbnl) actief zijn rondom deze actie, twitter je zelf ook? Gebruik dan #fllbnl bij je berichten over de actie.

Lees ook:

Kick-off First LEGO League verplaatst (06-07-2011)

First LEGO League Open Europees Kampioenschap (21-06-2011)

Robocup junior op zoek naar vrijwilligers (28-04-2011)

Thema 2011-2012 First LEGO League bekend! (21-02-2011)