13 Juni 2011
LEGO Alien Conquest. 

Billund (Denemarken) - In juli of augustus komen er weer buitenlandse wezens naar de LEGO wereld: LEGO Alien Conquest. Hieronder een product overzicht van deze sets.

7049 Lego Alien Conquest; Alien Speeder ; De alien vliegt door de straten van de stad en grijpt alles wat hij maar in zijn zuignappen kan krijgen! Iemand van het Alien Verdedingingsteam probeert hem tegen te houden – maar kan hij de stralen van het laserkanon op de speeder van de alien ontwijken?

7050 

7051 Lego Alien Conquest; Tripod; De alien indringer banjert door de stad in zijn driepotige voertuig en ziet een aardbewoner wegrennen. Een vliegende schotel komt los van de driepoot en zet de achtervolging in. Zit de aardbewoner straks gevangen in de cel onder de schotel, of kan hij ontsnappen?

7052 Lego Alien Conquest; UFO Ontvoering; De verdediging van de stad moet worden voorbereid. Maar wat is dat? Een alien UFO probeert met zijn transportstraal en grijper een boer te ontvoeren! Lanceer je raket en blaas die ruimtekidnappers terug naar huis! 

7065 Lego Alien Conquest; Alien Moederschip; De aliens zijn de stad binnengedrongen! Een verslaggever ziet de alien leider en zijn huisdier aan boord gaan van het gigantische alien moederschip. Het schip stijgt op – maar dan komt er een arm met grijpklauw uit, om de journalist te ontvoeren en met hem naar een verre planeet te vliegen!

7066 Lego Alien Conquest; Jet_Heli Duel; De aliens dringen de stad binnen: het Verdedigingshoofdkwartier is het laatste gebouw waar het veilig is! Maak de aanhanger met het laboratorium los om de aliens snel te kunnen achtervolgen en sla UFO aanvallen af met de shuttle. Vuur de raketten af, bestudeer de gevangen alien aanvoerder en zijn huisdier in de analysekamer, zet ze achter de tralies en breng de aardbewoners in veiligheid met het mini reddingsvoertuig. Bij de set horen een alien piloot, de alien aanvoerder, een piloot, minifiguren van een monteur en een gifruimer, een alien huisdier en diverse wapens.

7067 Lego Alien Conquest; Verdedingshoofdkwartier; De jet-helikopter van het Alien Verdedigingsteam heeft bewegende rotors en motoren, dubbele raketten en een afneembare gevangenis. De kapitein heeft de UFO onder schot – maar ineens deelt de UFO zich op in twee kleinere schepen! Krijgt de piloot de twee UFO’s te pakken, of ontsnappen de aliens? Bij de set horen twee alien piloten en een alien defence force minifiguur.

Lees ook:

Alien Conquest sets (07-02-2011)

Nieuwe sets juli 2011: Alien Conquest (28-12-2010)