14 April 2011
Website voor nieuw LEGOLAND Discovery Center in Atlanta

Atlanta (Verenigde Staten) - Merlin Entertainments heeft in februari plannen aangekondigd om een 12 miljoen dollar kostend LEGOLAND Discovery Center (LDC) in het Phipps Plaza te bouwen

De bouw van de nieuwe attractie is gepland om te beginnen in juli. Het nieuwe centrum - dat naar verwachting een 4D-theater en diverse ritten herbergt - is gepland te openen in maart 2012.

"Het enthousiasme waarmee we werden begroet in Atlanta was een belangrijke factor in onze beslissing om hier te komen, en we hopen dat dit nog maar het begin van de relatie van Merlin met de stad is," zegt Glenn Earlam, managing director van Merlin in een persbericht.

"We zijn ons bewust dat onze plannen het onderwerp van veel speculaties waren in de afgelopen maanden en het is waar dat we hebben gekeken naar een aantal sites niet alleen voor dit project, maar ook voor enkele van onze andere attracties," zei Earlam. "Maar het bouwen en operationeel krijgen van het LEGOLAND Discovery Center  is onze primaire focus op het moment, en ik denk dat Phipps Plaza, dat al een populaire 'bestemming' voor familie bezoekers is, precies de juiste locatie voor ons is.

 

Dit maakten we al eerder bekend, maar nu is er ook een website over dit center. 

Lees ook:

LEGOLAND Discovery Center komt naar Atlanta (17-02-2011)