23 Augustus 2007

Banners op Miniland Home.

 

Miniland (DMG) - Zoals je misschien is opgevallen zijn er enkele reclame banners bijgekomen op Miniland Home. Deze banners zijn van bedrijven die Miniland Online betalen voor het maken van reclame voor hun website. Op die manier is Miniland in staat om nog meer webruimte aan te schaffen en om nog meer leuke, informatieve pagina's toe te voegen aan de toch al grote selectie die nu voor handen is. Verder is het mogelijk om foto's en plaatjes te plaatsen om de site nog aantrekkelijker en uitgebreider te maken.

 

De relatie met deze bedrijven is puur zakelijk. Miniland Online heeft geen ervaring met het doen van aankopen via deze bedrijven en promoot dit ook niet.

Als je op de banner van een van deze bedrijven klikt kom je op een 'waarschuwingspagina' die benadrukt dat je Miniland Online verlaat. Mocht je aankopen doen via de site's van deze bedrijven, is dat voor eigen risico, Miniland aanvaard hiervoor geen enkel risico.

Dat deze bedrijven op onze homepage mogen adverteren geeft wel aan dat ze zijn bestempeld als 'betrouwbaar'.

 

Mocht je vragen hebben over deze bedrijven, dan raden we je aan om contact op te nemen met het desbetreffende bedrijf of te mailen met Miniland. Dan proberen wij je vragen te beantwoorden of sturen de mail door aan het desbetreffende bedrijf.

Mocht je zelf een advertentie willen plaatsen op Miniland Home of een van de andere pagina's, dan kun je contact opnemen met Miniland via info@miniland.nl.