Billund (Denemarken) - Uitgever Warner Bros. heeft ons vandaag laten weten dat haar komende LEGO-game, welke onder de naam LEGO Batman 2: DC Super Heroes gaat, vanaf 20 juni verkrijgbaar zal zijn voor Xbox 360, PlayStation 3, PC, Nintendo Wii, 3DS en PlayStation Vita.

Dit gaf het bedrijf aan tijdens een vertoning van de game aan de Nederlandse pers. Woensdag 20 juni is dan ook de datum waarop de game in de Benelux zal verschijnen. Wij zijn hiermee de eerste die met het spel aan de slag kunnen. De Engelsen zullen namelijk pas twee dagen later met het spel aan de slag kunnen gaan en ook de Amerikanen moeten langer wachten op dit nieuwe avontuur met Batman, Robin en vele andere superhelden uit het DC universum.

LEGO Batman 2: DC Super Heroes is een multiplatform game die vooral gericht is op jongere gamers, maar waar oudere - voornamelijk dankzij de sterke humor en goede (co-op) gameplay - ook zeker van kunnen gaan genieten. Een van de belangrijkste vernieuwingen in dit tweede LEGO Batman avontuur is het feit dat er voor het eerst in een LEGO game gesproken teksten voorkomen.