09 november 2014
LEGO Bionicle komt terug in januari 2015!
Billund (Denemarken) - De LEGO Group heeft gedetailleerde product informatie, grafisch ontwerp en een korte video van de LEGO® Bionicle franchise op de New York City Comic Con. LEGO Bionicle omvat een reeks bouwbare actiefiguren en is gebaseerd op een nieuw en uitdagend verhaal en zal vanaf 1 januari 2015 verkrijgbaar zijn.  

“We zijn erg blij om de herlancering van de LEGO Bionicle franchise aan te kunnen kondigen, LEGO Bionicle was een van onze meest succesvolle LEGO franchises en onze eerste ‘constraction’ of bouwbare actie figuur lijn,” zegt Michael McNally, Senior Director of Brand Relations, van de LEGO Group. “We zijn erg blij om LEGO Bionicle te kunnen introduceren aan een nieuwe grote groep kinderen, en we zijn benieuwd naar de reacties van de fans van alle leeftijden op het nieuwe verhaal."

Kunnen de Toa Okoto redden van de Laatste Dreiging?

Het nieuwe verhaal speelt zich af op het mythische eiland Okoto, waar de duistere krachten in beweging zijn en de kwade Makuta is weer materisch aan het worden. Hij is gretig gefocust op de drie mytische maskers die de wereld in duisternis zullen hullen - Het masker van Creatie, het masker van Controle en het masker van de Ultieme Macht. 

De wanhopige eilandbewoners nemen zes helden in dienst - elk meester van een heilig element - genaamd de Toa - om hen te helpen hun geliefde eiland te redden. De Toa moeten deelnemen aan een zoektocht naar de oude krachtige mastkers van Okoto, zodat ze met deze maskers de volledige krachten van hun element te ontwaren. Alleen wanneer de helden samenwerken kunnen ze de krachtmeting met de boze krachten winnen en Makuta verslaa, om op die manier hun geliefde Okoto redden.

Om de fans te helpen om dit opwindende verhaal tot leven te wekken, komt de LEGO Group met een grote variatie aan nieuwe uitdagende LEGO Bionicle sets van elk van de verschillende deelnemers in het verhaal:

• Begin januari 2015 komen zes nieuwe beschermer sets uit waaronder: LEGO Bionicle Beschermer van de Jungle, LEGO Bionicle Beschermer van Steen, LEGO Bionicle Beschermer van het Water, LEGO Bionicle Beschermer van Aarde, LEGO BionicleBeschermer van het IJs en LEGO Bionicle Beschermer van het Vuur.

Daarnaast zijn er vanaf januari 2015 zes Toa sets verkrijgbaar, inclusief: LEGO Bionicle Gali – Meester van het Water, LEGO Bionicle Pohatu – Meester van Steen, LEGO Bionicle Lewa - Meester van de Jungle, LEGO Bionicle Onua – Meester van Aarde, LEGO Bionicle Kopaka – Meester van het IJS en LEGO Bionicle Tahu – Meester van het Vuur, samen met Heer van de Schedel spinnen.

Lees ook:

LEGO Bionicle sets van 2015 op de foto! (07-10-2014)

LEGO Bionicle komt terug in 2015 (21-09-2014)