04 november 2006

LEGO wassen in een BOSCH LEGO edition vaatwasser.

(Duitsland) De nieuwe vaatwasser van Bosch zijn gemaakt om LEGO uit te wassen! De nieuwste modellen dragen wel de naam ‘LEGO Edition’. De reden daarvoor is erg simpel: de apparaten beschikken over een speciaal programma dat dient om speelgoed te wassen. De temperatuur loopt niet te hoog op, en het mandje is geschikt voor LEGO-blokjes en ander plastic speelgoed. Want moest je het nog niet weten: de hoeveelheid bacteriën die zich op het favoriete speelgoed van je kind bevinden, ligt enorm hoog. De LEGO edition vaatwassers zijn verkrijgbaar vanaf 649 euro, en je krijgt er gratis een doos LEGO bij.

 

Het LEGO spoelprogramma: spelend schoon op 40°C.

Het speciaal ontwikkelde 40°C LEGO spoelprogramma is geschikt voor kwetsbare kunststofdelen en geeft een optimaal reinigingsresultaat. 

Het Comfort Display laat alle belangrijke informatie zien: Tijdkeuze, programma-verloop, rest-tijd en bijvulaanduiding voor zout en spoelmiddel.

 

De Toybox:

Daar valt niks meer door.

De rode kleine-delen-korf, de Toybox is speciaal ontwikkeld voor het inruimen van kleine kunststofdelen in de vaatwasser. Ook de kleinste LEGO stenen vallen er niet door. De korf is eenvoudig vol te maken en eenvoudig te plaatsen in de onderste lade van de vaatwasser.