27 januari 2015
Bricksart clubdag in Zuidlaren.
Zuidlaren (Drenthe) - Dat er in SculpturePark in Zuidlaren meer te beleven is naast de grootste zandsculpturen tentoonstelling ter wereld en de enorme kids speelhal kunt u zaterdag 31 januari 2015 beleven tijdens de Bricksart Clubdag.  

Bricksart in SculpturePark, bekend van de grootste LEGO expositie in het noorden, organiseert  Zaterdag 31 januari 2015 vanaf 11.00 uur een bouw en ruil clubdag voor Lego en Noppenbouwstenen.  

Je neemt zelf een kleedje mee of een campingtafeltje om je Lego daar op uit te stallen. De ruimte die je hiervoor krijgt is  3 x 1  meter. Je mag ruilen en/of verkopen maar natuurlijk ook je mooiste bouwwerken laten zien die je helemaal niet kwijt wilt. Verder organiseren wij die dag een workshop in verschillende bouwtechnieken en gaan Bricksart en jij samen bouwen aan een soldaat uit het Chinese terracotta leger.

En de kosten ? Je betaalt alleen de entree en krijgt dan een plek toegewezen. Volwassenen betalen 9 euro en kinderen van drie tot en met twaalf jaar betalen 4 euro. 

Ouders opgepast… er is één probleem…. Uw kinderen willen niet weer mee naar huis. Het wordt een fantastische dag voor jong en oud. 

 Wil jij deze dag niet missen? Geef je dan op via bricksartbns@gmail.com

 Openingstijden

Alle informatie over de openingsdagen en tijden zijn te vinden op www.sculpturepark.nl

Bereikbaarheid

SculpturePark bevindt zich in Zuidlaren in de provincie Drenthe. Het terrein beschikt over voldoende (gratis!) parkeergelegenheid. Wie een navigatiesysteem hanteert, voert Hanekamp 3 in Zuidlaren in.

Lees ook:

Zand, bricks en LEGO in Zuidlaren (29-10-2014)