13 Maart 2008

Nieuwe sponsor voor Miniland.

Naast 2T-Toys, Atembo, Sailjo's en Fokkido is er een nieuwe sponsor bijgekomen voor Miniland: BRICKshop Holland.
De sponsorovereenkomst houdt in dat BRICKshop 1 jaar lang een banner op Miniland Home zal hebben. Hierdoor is het voor ons mogelijk om meer webruimte te huren bij onze webhost Digitalus.

Over BRICKshop:

BRICKshop is een organisatie die reeds jarenlange ervaring heeft met het product LEGO. Na jaren lang zelf te hebben gebouwd, hebben wij nu de keuze gemaakt om LEGO te verkopen. Sinds 2007 zijn wij mkbOK gecertificeerd en sinds 2008 zijn wij erkend als officieel LEGO Dealer!

Alle door ons aangeboden sets op deze site zijn NIEUW en ongeopend! Dozen van oudere sets zijn soms aangetast door te tijd of een prijssticker.

Door onze ervaring kunnen wij u zeker helpen aan de set, die u zoekt, u aangeven waar u moet zoeken of u helpen met het uitzoeken van de juiste artikelen voor uzelf of als kado.

In de huidige tijd is internet een alom geaccepteerd fenomeen en in de nabije toekomst zal dit alleen nog maar toenemen. Dit heeft ons ertoe bewogen om via elektronische weg LEGO aan te bieden. Nieuw met fabrieksgarantie bij u thuis afgeleverd. Desgewenst kunt u - om bijvoorbeeld transportkosten te besparen - de sets ook bij ons komen afhalen.

Veel winkels kiezen er voor om een klein goedlopend assortiment LEGO op te nemen. Wij proberen ons assortiment zo breed mogelijk te houden. U vindt bij ons dan ook zeker sets welke elders in Nederland niet te vinden zijn!

Wij benadrukken nog even dat wij een webwinkel zijn . Wij hebben dus geen showroom en de sets zijn uitsluitend via het internet te bestellen. Afhalen kan, maar alleen op afspraak!

Kijkt u rustig rond op onze site en laat uzelf overtuigen! Heeft u vragen of opmerkingen? Mail dan uw vragen naar info@brickshop.nl Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

Adresgegevens

BRICKshop Holland
Jip en Janneke 22
4207 VJ Gorinchem
Nederland