17 Oktober 2009

Toys 'r' us LEGO actie 

New York (Verenigde Staten) - Toys "R" Us heeft een overeenkomst met LEGO gesloten om een nieuwe maand te bouwen -- "Bricktober" --.

De insteek is om klanten naar de winkels te lokken via folders en website advertenties waarbij je een gratis LEGO steen krijgt bij elke aankoop. Deze LEGO stenen zijn om te verzamelen. Als je vier stenen hebt vergaard, aan het eind van oktober, kun je ze combineren en kun je op die manier een Halloween afbeelding van LEGO castle bouwen. Plakkaten voor het LEGO schap moedigen mensen aan om de exclusieve stenen te gaan verzamelen. 

Als onderdeel van "Bricktober"  zal Toys "R" Us op elke folder een LEGO voorkant of achterkant afdrukken. De folder van 11oktober bevatte een aanbieding van een gratis LEGO city trekker bij aankoop van $30 aan LEGO en een gratis LEGO WalkieTalkie ($19.99 ) bij aankoop van $50 aan LEGO elektronica.

Toys "R" Us zal de actie afsluiten met een racethema activiteit op 24 oktober in de winkels getiteld "Bricktober 500", waarbij kinderen gratis LEGO auto's kunnen bouwen en hun eigen rijbewijs krijgen en tegen de wagens van hun opponenten kunnen racen! 

 

Lees ook: