Capelle aan den Ijssel (Zuid-Holland) - Stadscentrum De Koperwiek is partner van LEGO® Nederland en werkt mee aan de grote road show van de nieuwe LEGO lijn, LEGO Chima. In heel Nederland zullen verschillende winkelcentra gevuld worden met de nieuwe producten van deze LEGO lijn. Op zaterdag 13 april zal De Koperwiek helemaal in het teken staan van de magie van LEGO Chima. Alle kinderen die het leuk vinden om de LEGO lijn te ontdekken zijn van harte welkom.
Stadscentrum De Koperwiek is partner van LEGO® Nederland en werkt mee aan de grote road show van de nieuwe LEGO lijn, LEGO Chima. In heel Nederland zullen verschillende winkelcentra gevuld worden met de nieuwe producten van deze LEGO lijn. Op zaterdag 13 april zal De Koperwiek helemaal in het teken staan van de magie van LEGO Chima. Alle kinderen die het leuk vinden om de LEGO lijn te ontdekken zijn van harte welkom.

Naast de verschillende bouwpakketen is er een bijzondere toevoeging aan deze lijn, namelijk de Chima Speedorz waarmee kinderen tegen elkaar kunnen strijden in een battle. Net als in de wereld van LEGO Chima kunnen de kinderen met de verschillende stammen tegen elkaar strijden om de bron van de energie!

Ook in De Koperwiek zal een officiėle Speedorz battle georganiseerd worden waar de strijd om de energie zal plaatsvinden. Onder begeleiding van een LEGO promotieteam kunnen alle kinderen deze battle met elkaar aangaan. Voor de winnaar is er een leuke LEGO prijs. 

De Koperwiek nodigt alle kinderen in de regio uit om te komen en zelf de wereld van LEGO Chima te ontdekken! Vaders, moeders, opa’s en oma’s zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken of zelfs mee te bouwen. 

De Koperwiek
Zaterdag 13 april
Van 10.00 tot 17.00 uur
chima.lego.com