15 Januari 2009

LEGO wedstrijden in de speelgoedwinkels: Win Power Miners/City!

Breda - In de meeste speelgoedzaken liggen nu deelnameformulieren voor twee leuke LEGO wedstrijden.

 

Bij de LEGO Power Miners prijsvraag kun je kans maken op een schitterende LEGO Power Miners Prijs. Een team van dappere mijnwerkers begint aan een reis naar het binnenste van de aarde, om de monsters die de wereld aan de oppervlakte bedreigen te stoppen. De monsters groeien door een bepaald soort kristallen te eten, dus de mijnwerkers moeten zoveel mogelijk van die kristallen verzamelen.

Om aan de prijsvraag mee te doen moet je van allerlei dingen de aantallen tellen en het goede aantal aankruisen op de folder. (bijv. hoeveel monsters zijn er?). Er worden 25 dozen van de Kristalveger verloot (nr. 8961) onder de goede inzendingen. Deelname is mogelijk tot uiterlijk 30 april 2009. Voor de folder, zie hieronder. Verder zit er een leuk stikkervel bij de folder!!!

 

Bij de LEGO City Wedstrijd moet je de bandensporen van verschillende werktuigen opsporen. Onder de goede inzendingen worden 10 LEGO City bouwplaatsen verloot (nummer 7633). Je kunt meedoen aan deze actie tot 28 februari 2009. De winnaars krijgen na 16 maart bericht dat ze een prijs hebben gewonnen. (Folder zie hieronder)