14 juni 2015
LEGO City nu in de winkels!
Billund (Denemarken) - Hieronder de sets van LEGO City die inmiddels in de winkels liggen! Het zijn LEGO City onderwater sets en het LEGO City stadsplein en een super coole nieuwe LEGO City Vrachttrein.

60090 Diepzee Duik Scooter

Ga met deze duiker op ontdekkingsreis in de diepe zee en jaag op verborgen schatten met de Diepzee Duik Scooter! Stuur de fantastische Diepzee Duik Scooter door het kristalheldere water naar steeds grotere dieptes. Gebruik de robotarmen op de scooter om het kostbare kristal te pakken maar pas op voor die reuzeninktvis die achter het zeewier op de loer ligt! De inktvis houdt een ander kristal vast in één van zijn lange tentakels! Kan het kostbare kristal naar de oppervlakte worden gebracht? Inclusief duiker minifiguur.


60091 Diepzee Starter Set

Ga met de LEGO® City diepzee-onderzoekers op jacht naar verborgen schatten met deze fantastische Diepzee Starter Set! De duiker heeft een geheimzinnige kist ontdekt op de zeebodem en probeert het zeewier dat over de kist is gegroeid los te wikkelen. Ga erop af met de onbemande onderzeeër en gebruik de sterke robotarmen van de machine om de schatkist los te trekken. Maar kijk uit voor de grote, hongerige haai die op de loer ligt! Inclusief 3 minifiguren: diepzee-duiker en 2 duikers.


60092 Diepzee Duikboot

Ontdek de geheimen van de oceaan met deze Diepzee Duikboot! De LEGO® City diepzee-onderzoekers hebben een mysterieuze kist ontdekt in een walvisskelet - maar een gevaarlijke haai maakt het de onderzoekers moeilijk de kist te bereiken. Zet de bemanning in de koepelvormige cockpit van de duikboot en duik de diepte in, aangedreven door de sterke, kantelbare stuwmotoren. Bij de kist aangekomen gebruik je het zoeklicht en de grijper op de robotarm van de onderzeeër om de kist te bergen. Zou er een schat inzitten? Inclusief 3 minifiguren met accessoires: een duikbootbestuurder en 2 duikers.


60093 Diepzee Helikopter

Groot alarm! De onderzeeër van de diepzee-onderzoekers wordt aangevallen door een haai! De onderzoekers hebben je hulp nodig. Zet de piloot achter het stuur van de diepzee-helikopter, laat de sterke dubbele rotor draaien en scheer over de golven! Als je bij de duikboot bent aangekomen, takel je hem uit het water en vlieg je ermee naar de kust. Het is dagelijks werk voor de LEGO® City helikopter-helden! Inclusief 3 minifiguren met accessoires: een duikbootbestuurder, een helikopterpiloot en een duiker.


60095 Diepzee Onderzoeksschip

Berg de gezonken schat met het Diepzee Onderzoeksschip! Er is een scheepswrak vol goudstaven gevonden op de bodem van de oceaan. Breng de bemanning aan boord van het indrukwekkende onderzoeksvaartuig en ga erop af! Dit LEGO® City model zit boordevol met de nieuwste high-tech duikapparatuur. Lanceer de ROV-duikboot en de diepzee duik scooter en activeer de hijstakel om de onderzoeksduikboot in het water te laten zakken. Zet een minifiguur in de haaienkooi om de operatie onder het zee-oppervlak kan volgen. Terwijl de goudstaven uit het gezonken schip worden geborgen, kijken een witte haai, een zwaardvis en een octopus nieuwsgierig toe. Maar wees voorzichtig - het scheepswrak is niet erg stabiel en kan ieder ogenblik instorten! Inclusief 7 minifiguren: 2 bemanningsleden, 4 duikers en een diepzeeduiker.


60096 Diepzee Basis

Bezoek de LEGO® City diepzee-onderzoekers aan boord van hun Diepzee Basis! Help de experts bij het analyseren van proefmonsters van de zeebodem en laad het watervliegtuig uit dat zojuist is geland met de transportonderzeeër en extra zuurstoftanks. Laat de onderzeeër in het water zakken, duik ermee de diepte in en help de bemanning van de onderzoeksduikboot, die een mysterieuze kist in een grot hebben ontdekt. Gebruik de robotarm van je onderzeeër om de ijzeren ketting door te knippen en zo de grot te openen. De diepzeeduiker maakt met zijn breekijzer de kist open om de inhoud te bekijken. Hebben ze een schat ontdekt? Maar kijk uit! Er is een haai in de buurt! Het is dagelijks werk voor het team van diepzee-onderzoekers! Inclusief 5 minifiguren met diverse accessoires: een piloot, een diepzeeduiker, een duiker en 2 diepzee-onderzoekers.


60097 Stadsplein

Het is een gezellige drukte op het stadsplein! Stal de fiets bij de koffiebar, zet je minifiguur aan boord van de fantastische nieuws-helikopter en ontdek de stad vanuit de lucht. Nadat je weer bent geland, kun je de nieuwe producten gaan bekijken in de LEGO® Winkel. De vrachtwagenchauffeur laadt de dozen uit, zet ze op het karretje en rijdt ermee de winkel binnen. We kunnen ook gaan kijken naar de prachtige auto's in de showroom van de autodealer. De monteur zet een auto op de garagebrug om er nieuwe, sportieve velgen op te kunnen monteren. Op weg naar de tramhalte hebben we nog tijd om een hotdog en een krant te kopen. Maar pas op voor de pizza-bezorger op zijn snelle scooter! Zet de fiets in het speciale gedeelte van de tramwagen en kijk door het raam naar alle drukte in de straten van LEGO City. Wat een heerlijke dag! Inclusief 12 minifiguren met diverse accessoires: trambestuurder, helikopterpiloot, café-verkoopster, pizzabezorger, auto-verkoopster, monteur, sleepwagenbestuurder, hotdog-verkoper, 2 LEGO winkelmedewerkers, LEGO vrachtwagenchauffeur, jongen en meisje. Inclusief 2 LEGO winkel 'standbeelden'.


60098 Zware Goederen Vrachttrein

Daar komt de indrukwekkende vrachttrein! Het is een drukke dag op het LEGO® City goederendepot. De lasser voert reparaties uit aan de sporen en de treinbestuurder en de machinist controleren de sterke diesel-locomotief. Dan klimmen ze aan boord van de reusachtige, verschuifbare kraan om de zware helikopter voorzichtig op de platte wagon te takelen. Gebruik de stoere graafmachine om de LEGO stenen bij elkaar te schuiven zodat de kraanbestuurder ze kan oppakken om ze in de kantelbare goederenwagon te gooien. Als alle vracht is ingeladen kan de graafmachine ook aan boord worden gezet, klaar voor het vertrek. “iedereen instappen!” Vervoer wat je maar wilt met deze indrukwekkende, gemotoriseerde trein met infrarode afstandbediening met 8 kanalen en 7 snelheden. Inclusief 5 minifiguren met diverse accessoires: een treinmachinist, een monteur, een lasser, een kraanbestuurder en een graafmachine-bestuurder.

Lees ook:

LEGO City sets van na de zomer bekend (29-04-2015)

Nieuwe LEGO City set op de foto New York Toyfair (23-02-2015)

LEGO City foto's van de Spielwarenmesse in Nueremberg (09-02-2015)

LEGO City geruchten tweede helft 2015 (30-12-2014)

LEGO City sets van 2015 op de foto! (07-10-2014)

LEGO City sets van 2015 geruchten (07-09-2014)