Billund (Denemarken) - Wie kent ze niet? De makkelijke, lekker zittende gekleurde Crocs schoenen? Je kent ze ook wel toch? Je ziet ze veel op school, op het strand, op straat of op vakantie. Voor kinderen zijn Crocs ideaal, ze zijn er in leuke flitsende kleuren, ze zitten lekker en zijn makkelijk aan te trekken. Maar er is nu wel een heel speciaal model, namelijk de Crocband™ kids LEGO. De eerste Crocs LEGO schoen. Dit superstoere Crocs model is er in drie kleuren namelijk zwart, blauw en geel, er staat een groot LEGO logo op en de rand zit vol met felgekleurde LEGO blokjes.

De schoenen kosten € 34,99 per paar.

Als je thuis al een paar Crocs schoenen hebt, kan je deze nu ook in LEGO stijl omtoveren. Crocs heeft namelijk ook LEGO Jibbitz™. Dit zijn van die leuke dingetjes om je Crocs schoenen mee te versieren. En wist je wel dat ze naast dit populaire model ook nog heel veel leuke sneakers en laarzen hebben? Voor volwassenen en voor kinderen. Nieuwsgierig? Alle hippe modellen kan je op de website bekijken. Tijdens LEGO WORLD komt Crocs met een grote omgebouwde Amerikaanse Crocs schoolbus en kan je de Crocband™ kids LEGO en alle andere nieuwe Crocs™ modellen in levende lijve bekijken! De Crocs bus staat precies bij de ingang.

Onze klassieke Crocband™ Kids' schoen met een knipoog naar LEGO®. De Crocband™ Kids' LEGO® schoen is lichtgewicht met gerieflijk comfort en een LEGO® look in felle kleuren waarop kinderen dol zullen zijn.

Kenmerken Crocband™ Kids' LEGO®

  • Voorgevormd Croslite™ voor maximale lichtgewicht schokdemping.
  • LEGO® 'steentjes' van Croslite™ materiaal op de band en het logo van LEGO® bovenop.
  • Hielband van Croslite™-materiaal voor een comfortabele, stevige pasvorm.
  • Openingen voor ventilatie en om de schoenen met Jibbitz™ versieringen elke dag een nieuwe look te geven.
  • De kindermaten 4/5 en 5/6 hebben dunnere LEGO® steentjes op de band.

LEGO, het LEGO logo en de noppenconfiguratie zijn handelsmerken van The LEGO Group © 2011 The LEGO Group. Geproduceerd door Crocs, Inc onder licentie van The LEGO Group.