09 augustus 2015
Nieuwe LEGO Dimensions Story trailer vrijgegeven

Billund (Denemarken) -  Warner Bros. Interactive Entertainment heeft op 29 juli de story trailer vrijgegeven van LEGO® Dimensions™, de langverwachte entertainment ervaring die het fysieke LEGO® stenen bouwen integreert met interactieve console gameplay. De game bevat een origineel verhaal die personages en werelden combineert van 14 van de meest populaire entertainment merken waaronder DC Comics™, The Lord of the Rings™, TheLEGO® Movie, The Wizard of Oz™, LEGO®  Ninjago, Back to the Future™, Scooby-Doo™, LEGO® Chima™, Doctor Who, Jurassic World, Ghostbusters™, The Simpsons™, Portal™ en Midway Arcade. 

Er is een oude planeet in het midden van de LEGO® Multiversum die wordt bewoond door een kwade meesterbrein, Lord Vortech. Er wordt gezegd dat degene die de basiselementen beheerst waar deze planeet op is gebouwd, de hele Multiversum beheerst. Lord Vortech heeft gezworen om deze heerser te zijn en gebiedt personages van verschillende LEGO werelden om hem te helpen deze bouwstenen van de LEGO® beschaving te vinden. Sommigen hebben toegezegd. Anderen hebben zich ertegen verzet. En alleen de krachten van de grootste LEGO® helden samen kunnen hem stoppen. 

Wanneer een mysterieuze en krachtige vortex plotseling opduikt in diverse LEGO® werelden, worden verschillende personages van DC Comics™, The Lord of the Rings™ enThe LEGO® Movie meegesleurd. Om hun vrienden te redden springen Batman™, Gandalf™ en Wyldstyle™ dapper in de vortex om de hele LEGO® mensheid te redden. Tijdens hun reis naar locaties die hun wildste verbeelding te boven gaat om hun vrienden te zoeken, beseffen ze al snel dat Lord Vortech schurken uit verschillende LEGO® werelden gebiedt hem te helpen controle te krijgen. Terwijl zijn macht groeit en werelden mixen, ontmoeten onverwachte personages elkaar en worden alle grenzen doorbroken. Onze helden moeten reizen door ruimte en tijd om hun vrienden te redden, voordat de draaikolken de hele LEGO® mensheid vernietigen.   

De release van LEGO Dimensions staat gepland op 29 september 2015 en zal beschikbaar zijn voor Xbox One, het alles-in-één games en entertainmentsysteem van Microsoft en Xbox 360 games en entertainmentsysteem van Microsoft, PlayStation®4 en PlayStation®3 computer entertainment systemen en het Nintendo Wii U™ systeem.

Volg LEGO Dimensions op:
Facebook: http://www.facebook.com/LEGODimensions 
Twitter: http://www.twitter.com/LEGODimensions (@LEGODimensions)
Instagram: http://www.instagram.com/LEGODimensions (@LEGODimensions)
Tumblr: http://LEGODimensions.tumblr.com 

 

Bekijk de trailer op ons youtube kanaal!

Lees ook:

LEGO Dimensions krijgt meer nieuwe werelden (02-06-2015)

LEGO Dimensions nog meer karakters en uitbreidingssets! (20-05-2015)

LEGO Dimensions komt op 29 september! (14-04-2015)