26 Januari 2012
LEGO Duplo Creative Sorter
Billund (Denemarken) - LEGO® DUPLO® lanceert de Creative Sorter; een innovatief product dat van sorteren een heel nieuwe ervaring maakt. De Creative Sorter stimuleert de creativiteit van de allerkleinsten en laat hen op een originele manier spelenderwijs leren. Het biedt de mogelijkheid om op veel verschillende manieren te spelen: sorteren, bouwen, stapelen en puzzelen. Urenlang speelplezier met één stuk speelgoed!

De LEGO DUPLO Creative Sorter combineert de vertrouwde DUPLO steentjes met een sorteerder zodat de kinderen op een creatieve wijze kunnen leren en zich verder kunnen ontwikkelen. Met een klassieke sorteerder beperkt de speelervaring zich tot  het sorteren van vormen. Met de Creative Sorter worden de kinderen niet alleen uitgedaagd om te sorteren; de blauwe, gele en rode sorteerplaten helpen je kind namelijk ook om te puzzelen en diertjes te bouwen met de juiste vormen. Het speelgoed helpt kinderen spelenderwijs te leren en ontwikkelt de fijne motorische vaardigheden, kleur- en vormherkenning, creativiteit en fantasie. Met de Creative Sorter kunnen kinderen alleen spelen of samen met hun ouders, grootouders, broertjes of zusjes.

Makkelijk mee te nemen
De Creative Sorter bevat 23 gekleurde LEGO DUPLO steentjes en drie verschillende sorteerplaten. Ze worden geleverd in een groene doos, die meteen als opbergdoos kan worden gebruikt, want de drie sorteerplaten dienen ook als deksel. Zo kan de Creative Sorter ook makkelijk worden meegenomen op vakantie of naar vrienden en familie.

De LEGO DUPLO Creative Sorter is sinds januari 2012 verkrijgbaar. Verkoopadviesprijs: € 24,95 

Op de LEGO DUPLO website www.DUPLO.LEGO.nl staat meer informatie over hoe kinderen spelen. Neem ook een kijkje op de games pagina, waar kinderen in een veilige online omgeving met geluiden en animaties kunnen spelen. Een DUPLO applicatie voor de mobiele telefoon is verkrijgbaar in de Appstore.

 

Lees ook:

Duplo Prinses sets op de foto (31-12-2011)

LEGO Duplo van 2012 op de foto (05-12-2011)

LEGO Disney Cars2 sets en Princess Duplo! (16-08-2011)