Billund (Denemarken) - De afgelopen jaar heeft de LEGO Groep met veel succes bekende personages naar een wereld vol verbeelding gebracht. Een wereld waarin kinderen zelf verhalen kunnen bedenken. Nu is het tijd voor Jake en de Nooitgedachtland Piraten van Disney® om hun intrede te doen in de DUPLO® wereld. In juni zijn er drie verschillende DUPLO speelsets gelanceerd met Jake, Kapitein Haak en alle andere vriendjes uit Nooitgedachtland.

Jake en de Nooitgedachtland Piraten is de populaire tv-serie gebaseerd op de klassieke Peter Pan-film. Jake en zijn piratenvrienden beleven spannende en leuke avonturen waarin ze de onaardige en ietwat domme Kapitein Haak steeds weer te slim af zijn door als vrienden samen te werken.

”Een belangrijke reden voor het succes van onze samenwerking met Disney is dat we kinderen uitnodigen om deel uit te maken van een bekend verhaal. Nog belangrijker is dat we ze de mogelijkheid bieden om een eigen piratenverhaal te bedenken", zegt Helene Teichert, PR Manager bij LEGO. “Ik ben er dan ook van overtuigd dat Jake en zijn piratenschip deze zomer in veel huishoudens urenlang bouw- en speelplezier opleveren”.

De DUPLO sets met Jake en de Nooitgedachtland Piraten zijn nu verkrijgbaar. Er worden drie verschillende sets geïntroduceerd: Jake’s schattenjacht, Nooitgedachtland schuilplaats en Jake’s piratenschip Bucky. Prijzen vanaf 14,99 euro.
 

Het LEGO® en DUPLO assortiment omvat uiteenlopende speelsets die zijn gebaseerd op de meest populaire verhalen van onder andere Disney en Marvel®. De diverse thema's sluiten aan bij verschillende leeftijden en interesses. De DUPLO Princess-sets zijn perfect voor kinderen die graag in de huid van zeemeermin Ariël of Assepoester kruipen. De DUPLO Cars-sets mogen niet ontbreken bij kinderen voor wie Takel en Bliksem McQueen ware helden zijn. Alle sets bevatten de populaire personages en genoeg stenen om je eigen avontuur te creëren.

Ga naar www.DUPLO.lego.nl voor het volledige DUPLO assortiment en om leuke DUPLO apps te downloaden in de AppStore.