03 maart 2015
Nieuwe LEGO Duplo bossets zijn uit!
Billund (Denemarken) - De prachtige nieuwe LEGO Duplo bossets zijn uit. Er zijn vossen, eenden, herten en eekhoorns van LEGO Duplo! Kijk hieronder voor de sets die zijn uitgekomen!

Een dagje naar het grote bos! Lekker picknicken, de hertjes voeren en foto's maken van de zwarte beren. Misschien komt een eekhoorn wel een nootje pakken. Aan het einde van de dag nog even naar de speeltuin en lekker van de glijbaan.

Als ze me missen, dan ben ik vissen!
Vader en zoon hebben de hele dag uitgetrokken om eens fijn samen te vissen. De roeiboot ligt bovenop het dak, de hengel is klaar en het hout voor het kampvuur is gesprokkeld. Wat er nu nog rest is een dikke vis aan de haak slaan!

Met deze Lego Duplo speelset beleven kleintjes de leukste avonturen. Het thema spreekt aan, de kleuren zijn vrolijk en de kunststof accessoires maken de speelwereld compleet!

Eigenschappen:
- Lego Duplo
- Nummer: 10583
- Titel: Bos Vistochtje
- 2 speelfiguren
- 3 speciale dierenvriendjes: eekhoorn, beer, vos
- Auto
- Roeiboot
- Vishengel
- Vis
- Dennenboom
- Kampvuur

Kinderen zijn gek op dieren! In deze set Bos Dieren (LEGO 10582) maak je kennis met vier nieuwe dierenvriendjes. Elk beestje heeft zijn eigen karakter. De kleine eekhoorn klimt behendig in de boom. Het wilde zwijntje komt nieuwsgierig even snuffelen. Het hertje is wat schuw, maar met wat geduld kun je vast zijn vertrouwen winnen. Maar pas op! Want als je niet oplet eet de geit alle wortels op! De set is geschikt voor kinderen van 2-5 jaar. Dankzij de grote Duploblokken is een boom of een schuilplaats snel gebouwd. Naast de dieren bevat de set twee LEGO Duplo kinderfiguren die samen met jou de dieren willen verzorgen. Help je mee?

Bouw een brug over het water en kijk hoe papa en mama eend in het water spelen. Kun jij de kleine eendjes zien?

Lees ook:

Nieuwe LEGO Duplo sets op de foto New York Toyfair (23-02-2015)

Nieuwe LEGO Duplo bossets in maart! (29-01-2015)

LEGO Duplo sets van 2015 geruchten (07-09-2014)

LEGO Duplo sets van 2015 op de foto! (07-10-2014)