17 Juli 2011
LEGO in de Efteling! 

Kaatsheuvel (Noord Brabant) - Vanaf 13 juli is het jaarlijkse LEGO evenement in de Efteling weer te bewonderen. Dit jaar is het evenement te vinden in de Fata Morgana evenementenhal. De openingstijden van het evenement zijn  11.00 - 20.00 uur.

Natuurlijk kun je naar hartelust bouwen in de verschillende bouwhoeken die zijn opgebouwd in de hal. Bouw iets moois en wie weet win je ook nog een prijs. Maak jij het mooiste bouwwerk van de week dan mag jij deelnemen aan de landelijke finale van beste LEGO BOUWER 2011.

Ook kun je hier de nieuwste spellen van LEGO spelen. Schuif aan voor een spelletje pirate plank! of laat je uitleggen hoe LEGO Minotaurus werkt, speelgoed van het jaar 2010.
Battlen tegen je vriendjes, broertjes, zusjes, vader of moeder kan natuurlijk ook. De nieuwste LEGO hype Ninjago is ook in de efteling te vinden.

Het bezoeken van het LEGO evenement tijdens een dagje efteling is echt de moeite waard!

En als je van hele grote auto's houdt dan moet je echt komen kijken!!

 

Ook deze zomer kun je weer allerlei LEGO® fun beleven in de Efteling! Van 16 juli tot 4 september vind je ons in de evenementenzaal van Fata Morgana, iedere dag van 11 tot 20 uur. Dit jaar is er een speciale expositie van de hele collectie LEGO kastelen en verder zal een bouwexpert het Efteling Raveleijn nabouwen! Zelf mag je natuurlijk ook meedoen aan de LEGO bouwtafels: alle kinderen die meebouwen krijgen een mooie poster als herinnering!

 

En als jij exact raadt hoeveel LEGO stenen er gebruikt zijn om Holle Bolle Gijs te bouwen, win je 4 kaartjes voor dat andere coole LEGO evenement: LEGO World in Zwolle! Stuur je antwoord voor 5 september 2011 naar wedstrijd@LEGOclub.nl met “LEGO World” als onderwerp en vergeet niet je naam, adres en LEGO Club lidmaatschapnummer te vermelden!

Lees ook:

Efteling actie met LEGO! (15-05-2009)

LEGO wéér in de Efteling! (18-07-2008)

Lego in de Efteling!

Lego in de Efteling open!

LEGO wéér in de Efteling! (18-07-2008)

Koop LEGO en ga met korting naar de Efteling!!! (31-05-2008)

LEGO aktie kaarten Efteling