19 April 2009

LEGO sluit samenwerking met Digital Blue voor elektronica producten

Billund (Denemarken) -  Er is leuk nieuws opgedoken met betrekking tot een samenwerking tussen een bedrijf dat 'Puber elektronica' maakt (Digital Blue) en LEGO:

"Digital Blue, een leidende innovator in elektronica en software voor de jeugd en tienermarkt, heeft vandaag aangekondigd dat ze gaan samenwerken met LEGO Systems, Inc., 's werelds grootste constructie speelgoed producent, om een op LEGO geďnspireerde productlijn te maken met elektronische snufjes. De lijn zal rond de zomer van 2009 op de markt komen en de prijzen liggen vanaf $19.99 tot $59.99.

"Digital Blue stelt zijn expertise in goedkoop geprijsde digitale  en video camera's, MP3 spelers en andere elektronische gadgets beschikbaar om samen met LEGO allerlei producten op de markt te brengen voor het jeugdige publiek en de LEGO fans wereldwijd, door vier lijnen op de markt te brengen, waaronder:

  • Brick-Built, Draagbare Electronica: Deze lijn bevat echte digitale camera's, MP3 spelers, walkie talkies en USB sticks die er uit zien alsof ze met LEGO stenen zijn gebouwd.
  • BIONICLE: Digitale producten die de opwinding en actie van de BIONICLE legende tot leven brengt voor jongens tussen de 7 en 11. Onder deze lijn zullen digitale camera's worden uitgebracht die alleen bij Toys “R” Us te koop zullen zijn. De lijn zal samen met de nieuwe Bionicle DVD film worden uitgebracht rond de herfst van 2009. Het is ontwikkeld voor een breed publiek waaronder tieners, en het bevat een aantal leuke dingen in LEGO stijl. 
  • Home Electronics: Boom boxen en alarm klok radio's die er uit zien als LEGO stenen, alleen dan van erg grote formaten. "

De producten zullen verkrijgbaar zijn in de VS, UK, Canada, Mexico, Frankrijk en Duitsland.  Op de website van Digital Blue is meer informatie te vinden over de nieuwe LEGO producten.

 

 

 

Lees ook:

Nieuwe LEGO gadgets voor kinderen (09-02-2009)