24 Februari 2008

Eind van de speelgoedzolder in zicht...

 

Groningen - (DMG) Het einde van 35 jaar speelgoedzolder in Groningen zit er aan te komen. De speelgoedzolder van mevrouw Falke, sinds jaar en dag gevestigd in een oud pakhuis aan de Trompkade, gaat per 31 december dicht op de huidige locatie. Mevrouw is al aardig aan het opruimen en begint langzamerhand alles in te pakken gereed te maken voor (tijdelijke) opslag. Het is de bedoeling dat snel weer verder wordt gegaan op een andere locatie. Het huurcontract van het huidige pand loopt af en na jaren strijd te hebben gevoerd met de eigenaar van dit pand, is mevrouw Falke dus toch van plan om te vertrekken. 

 

We houden je op de hoogte over de speelgoedzolder en zullen het berichten als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

 

Update: 20 januari 2008: De winkel aan de Korreweg gaat niet door, de eigenaar wilde daar allemaal nieuw lego en dat is niet de bedoeling.
Voorlopig wordt er vanuit het huis van mevrouw Falke verkocht.

Ze is met een website bezig die moet 1 februari van start gaan.

 

Update 24 februari 2008: 35 jaar heeft de speelgoedzolder aan de Trompkade nr 8 gezeten. Door verbouw van het oude pand, moest mevrouw

Falke uitkijken naar een nieuwe lokatie. Er is een nieuwe lokatie gevonden in een voormalig winkelpand op de begane grond,  Niet ver van het oude pand (zie kaart).

En wel aan de:

Oosterweg 51,

9724 CC  te Groningen.  

 

De speelgoedzolder gaat zich nu meer richten op alleen Lego, maar zal ook regelmatig Playmobil aanbieden.

 

Zaterdag 1 maart  en zondag 2 maart  is er een open huis van 11.00 tot 16.00 uur.

Uiteraard kunt u weer van alles vinden op het gebied van Lego. Er is nu ook een website in de maak waar u Lego kunt bestellen.

Zie www.speelgoedpandjeszolder.nl.