08 Februari 2008

LEGO Fan begint handeltje in factory modellen.

Zelf je eigen LEGO doos samenstellen. Dat is voor veel fans een uitkomst. Er is op marktplaats een fan actief die de zaken anders aan pakt. Hij verkoopt via marktplaats zijn bouwwerk. Wellicht tracht hij op deze manier geld te verdienen aan LEGO Factory. Waarom het model via marktplaats kopen, als het via LEGO een stuk veiliger en sneller is?

Hierbij een kopie van de tekst in de advertentie op marktplaats:

UNIEK TRIOMFBOOG
Dit bouwwerk zal uw lego stad zeker verfraaien!!
De afmeting van de grondplaten zijn 24 x 36 cm

U ontvangt het bouwwerk in een dichte doos met allemaal nieuwe blokjes, rechtstreeks bij lego samengesteld. U ontvangt van mij tevens een elektronische versie. Het is gemaakt met lego designer dat gratis te downloaden is. Met dit programma krijgt u een bouwinstructie van het bouwwerk wat u of via de pc kunt gebruiken of uitprinten. Ik bestel het pakket echter pas na betaling want het is niet echt goedkoop. Het kan dus even duren voordat het pakket bij u terecht komt. Dat is geen boze wil maar ik ben van Lego afhankelijk hoe snel die werken.

In het bouwwerk heb ik twee hoofden niet op de lichamen geplaatst omdat het programma dat niet aankon, echter in werkelijkheid kan dat wel.
Ik hoop dat u veel plezier zult hebben met het maken van deze mooie boog.