28 Februari 2009

Nieuwe winkel in Groningen Stad richt zich alleen op LEGO!

Groningen (Nederland) - LEGO fans in het Noorden des lands kunnen zich in de handen wrijven. Sinds 14 februari 2009 is er een Fokkido Store geopend in Groningen!

De winkels is gevestigd aan de Oude Boteringestraat 12 in het monumentale, voormalige Wolters-Noordhoff complex dat in de jaren '80 landelijk in het nieuws kwam doordat het destijds door krakers bezette complex ontruimd werd.

Het pand dat uit eind 18e eeuw stamt, bestaat uit een souterrain en een bel-etage. (Een bel-etage is de eerste verdieping of hoofdetage, bij voorname huizen doorgaans gelegen boven een souterrain en te bereiken via een monumentale trappartij. De kamers van de bel-etage zijn veelal hoger dan de vertrekken op andere verdiepingen.) In de winkel kan men hierdoor profiteren van een plafondhoogte van ruim 3.5 meter op de bel-etage en een prachtige kelder waarin de oude gewelven prachtig tot hun recht komen.

 

Welk assortiment vindt u in de Fokkido Store Groningen?

LEGO - PLAYMOBIL - BRUDER
In Groningen vindt u het complete assortiment LEGO en Playmobil producten en het vrijwel complete assortiment Bruder artikelen. In de noordelijke 3 provincies van Nederland is geen groter en voordeliger assortiment van deze 3 merken te vinden! Miniland bezocht de nieuwe winkel en zag inderdaad dat de prijzen beneden de prijzen liggen die andere speelgoedwinkels hanteren. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

 

Fokkido Store Groningen
Oude Boteringestraat 12
9712 GH Groningen

Openingstijden:

Maandag :           gesloten
Dinsdag :            10:00 - 17:30 uur
Woensdag :        10:00 - 17:30 uur
Donderdag :       10:00 - 21:00 uur
Vrijdag :               10:00 - 17:30 uur
Zaterdag:            10:00 - 17:00 uur
Zondag :              gesloten

Bezoek de website van Fokkido, klik op het plaatje!