Billund (Denemarken) - Vandaag onthult Warner Bros. Interactive Entertainment de eerste officiële gameplay trailer van LEGO® Friends de game, gebaseerd op de populaire LEGO speelgoedlijn.

LEGO Friends, gepland voor release in november voor Nintendo 3DS™, verwelkomt spelers in het verrassende Heartlake City, waar de zomerpret wacht! Spelers hebben volledige vrijheid om hun unieke stijl te uiten, gebieden te verkennen en activiteiten te ondernemen die hen het meest interesseren, terwijl ze een vriendschap opbouwen met vijf nieuwe vrienden. Daarnaast kunnen spelers de zorg voor verschillende huisdieren op zich nemen door ze te trainen en verzorgen, om ze te laten meedoen in een dierenshow.    

GAME OVERZICHT:

Welkom in het verrassende Heartlake City waar zomerpret op je wacht! Ontmoet je nieuwe LEGO® Friends en ga samen op spannende avonturen om zo vriendschappen op te bouwen met de meiden. Uit je individuele stijl en persoonlijkheid, terwijl je de stad verkent. Ga winkelen voor de nieuwste outfits en accessoires, kies het perfecte kapsel, richt je slaapkamer in en zoek je huisdier uit. Kies zelf hoe jij je zomervakantie doorbrengt: ga je liever op paardrijkamp, een dansroutine oefenen, voetballen, karate beoefenen, of zorgen voor een dier in het opvangcentrum? Je kunt al deze dingen en nog veel meer doen als uiting van je creativiteit en leuke herinneringen opbouwen met je vijf nieuwe vrienden!    

GAME KENMERKEN:

  • Uit jezelf: Kies je kleding, haarstijl en accessoires, richt je slaapkamer in, zoals jij mooi vindt, kies je favoriete huisdier en kies accessoires voor je nieuwe huisdier!
    Ontmoet nieuwe LEGO vrienden: Beleef samen met je nieuwe vrienden spannende avonturen. Help Andrea kiezen wat ze tijdens haar concert gaat zingen, of neem foto’s voor Emma’s artikel in de krant. Geniet van verschillende activiteiten met de meisjes, terwijl je haar unieke persoonlijkheid, interesses en persoonlijke stijl leert kennen.

  • Geniet van totale vrijheid: Ontdek Heartlake City en kies hoe jij je tijd wilt besteden. Spreek af met je vrienden in het café, ga voetballen, doe mee aan een dansrepetitie of beoefen karate.

  • Vriendschappen opbouwen: Help je vrienden met speciale avonturen, zoals het winnen van een trofee in een paardrijwedstrijd of met het bezorgen van cupcakes en je vriendschap met de meiden groeit naar de “Ware vriend” status. Met sommige avonturen speel je in-game geld vrij die je kunt gebruiken om te shoppen!

  • Zorg voor je huisdier: Train je huisdier om trucjes te doen, ! verzorg ze, geef ze lekkers en schrijf ze in voor een dierenshow. Iede r huisdier heeft een speciale vaardigheid die ze kunnen gebruiken om je te helpen bij je avonturen. Je kunt zelfs van plaats wisselen met je huisdier, zodat je de game vanuit hun perspectief kunt spelen.

  • Plakboek avonturen: Gebruik je in-game camera voor fotomogelijkheden en creëer een mooi plakboek vol leuke herinneringen, zodat je je zomer avontuur in Heartlake City nooit zult vergeten.