17 december 2013
Trailer LEGO the Hobbit vrijgegeven
Billund (Denemarken) - Verzamel je kracht en moed en nodig je vrienden uit voor een episch fantasy LEGO avontuur door de donkere bossen en diepste grotten van Midden-Aarde! Bekijk de nieuwste trailer van de langverwachte LEGO® The Hobbit™ videogame, met al je favoriete personages uit de eerste twee films van The Hobbit Trilogy in LEGO vorm, zoals Bilbo, Gandalf en de dwergen van Erebor.

LEGO The Hobbit neemt spelers van alle leeftijden mee op een onvergetelijke interactieve reis door de eerste twee films uit The Hobbit Trilogy; The Hobbit: An Unexpected Journey en de recent verschenen The Hobbit: Desolation of Smaug. Spelers vergezellen Bilbo Baggins die door Gandalf the Grey is gevraagd om mee te gaan op avontuur met Thorin Oakenshield en zijn metgezellen. Bilbo verlaat de vertrouwde Gauw om het spannende avontuur aan te gaan en het Erebor het koninkrijk van de dwergen terug te eisen. Onderweg wordt Bilbo geconfronteerd met woedende Trollen, gevaarlijke Orcs en natuurlijk Gollum en zijn dierbare ring. Spelers gebruiken en combineren de unieke kwaliteiten van de dwergen, vaak met hilarische resultaten als gevolg, om de tot nu toe meest uiteenlopende taken in een LEGO videogame op te lossen.

The Hobbit Trilogy is een productie van New Line Cinema en Metro-Goldwyn-Mayer Pictures (MGM), met New Line managing productie. Warner Bros. Pictures verzorgt de wereldwijde bioscoopdistributie in een select aantal internationale gebieden, net als alle internationale televisiedistributie die door MGM wordt verzorgd. De tweede film uit de trilogie “The Hobbit: The Desolation of Smaug”, verscheen wereldwijd op 13 december 2013.

Stort je in dit fantastische avontuur in 2014 met LEGO The Hobbit voor Xbox One®, Xbox 360®, PlayStation®4, PlayStation®3, Wii U™, Nintendo 3DS™, PlayStation® Vita en PC.   

Lees ook:

The Hobbit game aangekondigd (27-11-2013)