07 Oktober 2008

Holland Handels Huis overdrijft een beetje...

Dat je reclame altijd met een korreltje zout moet nemen, dat weten de meeste mensen wel. Maar soms zijn er van de reclames, dat je denkt, nou hier overdrijf je toch wel een beetje! Zo'n stukje reclame kwamen we tegen in de folder van het Holland Handels Huis van 06 oktober. Ze prijzen op pagina 3 LEGO doosjes aan. Het zijn de wel bekende impulsdoosjes die in de speelgoedwinkel 2,49 kosten. De folder van het Holland Handels Huis prijst ze aan als zijnde * BIZAR GOEDKOOP * voor een prijs van 2,49. Ze hebben er ook nog even bijgezet dat ze normaal 4,99 kosten.

 

Beetje te veel van het goede. We hebben het Holland Handels Huis gemaild met de vraag of ze een reactie willen geven op deze rare aanbieding.

Inmiddels hebben we een reactie ontvangen van een inkoper van het Holland Handels Huis:

"Als inkoper voor de formule Big Bazar/Holland Handels Huis ben ik continu op zoek naar merkspeelgoed voor de laagste prijs. De komende weken komen wij met spectaculaire aanbiedingen, die mogelijk zijn doordat wij partijmatig inkopen.

Het door u genoemde artikel wordt in mijn beleving voor 4,99 verkocht door de reguliere speelgoedwinkels. Naar aanleiding van uw mail ga ik de komende dagen opnieuw langs een aantal winkels om uit te zoeken wat de huidige verkoopprijs is.

Ik kom na het weekend bij u terug met mijn bevindingen.

Voor een moderne discounter als Big Bazar is het voor ons belangrijk dat de prijsvergelijking up-to-date is".