10 augustus 2015
LEGOLAND Discovery Centre Istanbul is open!

Itanbul (Turkije) - Het LEGOLAND Discovery Centre in Istanbul is vanaf 30 juli geopend! Een LEGOLAND Dsicovery Centre is een indoor LEGOLAND park. Het bevat altijd een Miniland gedeelte met gebouwen en kenmerkende bouwwerken van het land of de stad waar het centre gevestigd is. Verder zijn er diverse andere attracties zoals een LEGO Friends gedeelte voor de meisjes, LEGO Racers Test en Bouw gedeelte, LEGO Merlins Apprentice draaimolen, LEGO Kingdoms quest schietspel, LEGO klim en klauterzones en natuurlijk veel LEGO om mee te bouwen. Verder heeft ieder centre een eigen cafe en een LEGO shop.

Attracties:


 

Verjaardag Ruimtes.

Maak er een speciale dag van met mee plezier, door je verjaardag te organiseren in LEGOLAND Discovery Centre! 

Met allerlei keuzes, zoals een persoonlijke rondleiding, warme en koude snacks, frisdrank, verjaardagstaart, goodie bags, en nog veel meer!  En dan ook nog het exclusieve gebruik van je eigen verjaardag ruimte, waarmee je je vrienden een dag geeft die ze niet snel zullen vergeten!


 

Café.

Ontspan even van al die indrukken uit het LEGOLAND Discovery Center in het LEGOLAND Discovery Café, met een ontspannend kopje koffie of thee. 

Kies een lekkere snack of een volledige maaltijd voor het hele gezin. En ben je toch nog niet helemaal uitgespeeld: geen nood, ook in het Café is er genoeg LEGO te vinden om me te spelen!


 

LEGO constructie zone. (Speelruimte)

Laat je fantasie even los en ren je rot om stoom af te blazen in de speelruimte. Klim op de kleurige klauterbaan, klim hoog op de klimmuur en glij naar beneden in de grote glijbaan in de ballenbak. Door de zachte stenen is deze ruimte geschikt voor jonge bouwers. Neem plaats in de cabine van een kraan!


 

DUPLO Village.

Deze hoek in LEGOLAND® DISCOVERY CENTER is voor de kleinere Kinderen gereserveerd! In de DUPLO Speelhoek zijn er genoeg DUPLO® Stenen, waarmee je je eigen modellen kunt bouwen.


LEGO ® fabriek tour
Neem een rondleiding met de fabrieksbaas, die nodigt u uit om hem te helpen bij de productie van echte LEGO® stenen! U zult nauw moeten samenwerken met de LEGO vrienden, die allemaal hard aan het werk zijn: gieten, decoreren, montage en verpakken van echte LEGO stenen.


 

Fire  Academy.

Strijdt tegen het vuur, red levens en klim rond. Dat zijn allemaal dingen die in het leven van een brandweerman horen. In het LEGOLAND Discovery Center Fire Academy kun je bewijzen dat je het in je hebt om brandweerman te worden! Laat je fantasie even los en ren je rot om stoom af te blazen in de speelruimte. Klim op de kleurige klauterbaan, klim hoog op de klimmuur en glij naar beneden in de grote glijbaan in de ballenbak.


Kingdoms Quest
Klim aan boord van uw machtige wagen en begin je tocht als edele ridder om de skeletten te verslaan, de trollen te overwinnen en red de gevangen prinses!

Om u te helpen u in uw strijd, is uw LEGOLAND Discovery Center wagen uitgerust met gemonteerde laserguns waarmee u
de skeletten en trollen kunt schieten als ze verschijnen. Verslaat u  ze allemaal? Uw score aan het eind van de rit zal u laten zien hoe goed u het deed. En of u uw vrienden heeft verslaan!


 

LEGO Friends Olivia's Huis

Welkom in Heartlake City! Speel, dans en treed op op ons karaoke podium. Ontmoet de vijf LEGO Friends, Stephanie, Andrea, Olivia, Mia en Emma, misschien zijn het wel jouw nieuwe vriendinnen!


LEGO Racers Build & Test
Stap binnen in het bouw en test centrum in het hart van het Discovery Centre, waar jonge makers kunnen bouwen. Van een auto tot een trein en het dan testen tegen de concurrentie op het spoor. Zal de jouwe het eerste over de finish komen?


 

Master Model Builer.

Elk LEGOLAND Discovery Centre heeft zijn eigen Modelbouwer in dienst. Tijdens de Master Model Bouw workshop krijg je van een echte modelbouwer allerlei tips en trucks zodat je thuis ook nog mooiere modellen kunt bouwen met je eigen LEGO speelgoed! Je krijgt je eigen modelbouw certificaat om te bewijzen dat je deel hebt genomen aan de workshop.


 

Merlins Apprentice.

Stap binnen in de toverdrank kamer van Merlijn en ontdek een LEGO-tovernaars wereld van spreuken en toverij. Ga rond en rond, zo snel als je kunt trappen en help Merlijn om te toveren  - bereik je de top en word je de beste tovenaarsleerling?


MINILAND Istanbul
MINILAND Istanbul bevat de grootste concentratie van LEGO® stenen van het centrum. Zo'n 10 miljoen stuks zijn gebruikt voor het herscheppen van scènes uit Istanbul. Beleef Istanbul bij nacht met de hele stad verlicht en kijk vervolgens naar de zonsopkomst en zie de drukte in New York tijdens de dag. Sommige van Istanbuls meest beroemde bezienswaardigheden zijn nagebouwd met LEGO stenen. Zo zie je Galata Tower, Hagia Sopia, Blue Mosque, Bhosphoous bridge en nog veel meer plekken!


 

LEGO Shop.

Als je bijzondere LEGO producten zoekt, dan ben je in de LEGO Shop in het LEGOLAND Discovery Center aan het goede adres! Hier kun je LEGO stenen in allerlei kleuren en op gewicht kopen. Verder hele speciale LEGO artikelen, zoals bijvoorbeeld koelkastmagneten, tassen, zout en peper stellen en nog veel meer LEGO spullen kopen!


 

4D bioscoop

Een echte film ervaring! Door de spannende 3D-effecten en verrassing functies voelt u zich een deel van het verhaal.

Lees ook:

LEGOLAND Discovery Centre Istanbul opent deze zomer! (24-02-2015)