12 April 2008

Kaartverkoop LEGO WORLD gaat van start

Van donderdag 16 tot en met dinsdag 21 oktober 2008 gaan de deuren van de IJsselhallen in Zwolle weer open voor het grootste LEGO  spektakel ter wereld: Lego World.

Het evenement biedt een dagvullend programma voor het hele gezin met kinderen van alle leeftijden. Urenlang bouwplezier en diverse attracties worden tijdens Lego World afgewisseld met muzikale optredens op het JETIX podium. De online kaartverkoop gaat op 15 april van start!

Op dinsdag 15 april start de kaartverkoop via http://www.legoworld.nl/. Vanaf maandag 25 augustus zijn de kaarten tevens verkrijgbaar bij alle Intertoys filialen in Nederland. Lego World geniet al jarenlang ongekende populariteit en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een enorm spektakel. Met meer dan 55.000 bezoekers behoort Lego World tot een van de grootste kinderevenementen van Nederland en het grootste lego spektakel ter wereld! Lego World is de afgelopen jaren steeds uitverkocht geweest. Ook nu verwacht de organisatie een stormloop op de kaarten, dus zorg dat je er snel bij bent!

Sita presenteert de JETIX party
De eerste artiest die dit jaar aanwezig zal zijn tijdens Lego Worldis bekend! De populaire zangeres en JETIX presentatrice Sita zal tijdens het 6-daagse evenement de presentatie van de JETIX party op zich nemen. Naast Sita zullen nog veel meer leuke artiesten optreden tijdens Lego World.

Bartjens Prijs
Lego World is genomineerd voor de Bartjens Prijs!. Dit is een lokale prijs voor evenementen/organisaties/personen die de stad Zwolle op de kaart zetten of op een andere manier veel voor de stad betekenen. De organisatie van Lego World is heel blij en zeer vereerd met deze nominatie en kijkt vol spanning uit naar de uitslag.

Openingstijden
Lego World is geopend van donderdag 16 oktober tot en met dinsdag 21 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten ( 16,50/kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via de speelgoedwinkels van Intertoys (v.a. 25 aug.) en via http://www.legoworld.nl/ vanaf 15 april.