11 Juni 2011
Beste LEGO Bouwer 2011. 

Zwolle (Overijssel) - De komende maanden zullen er op verschillende plaatsen in het land voorrondes gehouden worden voor de titel ‘Beste LEGO® bouwer 2011’. De beste LEGO Bouwer wint zijn eigen gewicht in LEGO steentjes. De superspannende finale zal plaatsvinden op zaterdag 22 oktober, tijdens de 11e editie van LEGO WORLD.

Winnaars voorrondes beste LEGO Bouwer

In het land zijn inmiddels al enkele voorrondes gehouden voor de Beste LEGO Bouwer 2011. Iedere winnaar van de voorronde mag deelnemen aan de grote finale van de Beste LEGO Bouwer 2011 op LEGO WORLD.  De winnaars van de voorrondes zijn hieronder weergeven.

Modelbouwshow Goes
In het weekend van 19 en 20 februari heeft vereniging de Bouwsteen haar jaarlijkse Modelbouwshow georganiseerd in de Zeelandhallen in Goes. Tijdens dit evenement hebben ook de eerste voorrondes plaats gevonden voor Beste LEGO bouwer 2011. Tijdens dit meerdaags evenement zijn er 4 winnaars gekozen. De volgende kinderen mogen een bouwwerk maken tijdens de grote finale op LEGO WORLD.

Daan van Houten

Rotterdam       

Nadia Vendelbosch

Arnemuiden

Robin Jongepier

Middelburg

Sven Eerkes

KapelleTop 1 Toys Gorredijk
Tijdens de jaarmarkt  in Gorredijk heeft er voorronde voor Beste LEGO bouwer 2011 plaatsgevonden. Een voorronde waar enkele tientallen kinderen aan deel hebben genomen en enkele mooie bouwwerken te bewonderen waren. De wedstrijd werd gehouden bij de plaatselijke Top 1 Toys. De winaar van deze bouwwedstrijd is:

Mathijs Grijze

Gorredijk 


LEGOdag Bolsward
Op 14 mei jongst lede heeft Sikma's warenhuis en naaimachines haar jaarlijkse LEGOdag weer georganiseerd. Afgelopen jaar heeft de uiteindelijke winnaar van de LEGO Bouwmeester wedstrijd 2010 hier haar voorronde gewonnen. Ook dit jaar is ze weer in de prijzen gevallen, maar helaas zal ze dit jaar niet te bewonderen zijn op LEGO WORLD. De afgevaardigde die Bolsward gaat vertegenwoordigen:

Floris Jovink

Nijland

 

Lees ook: