29 Oktober 2009

Doe mee aan de LEGO "bouw jezelf" wedstrijd

Breda (Nederland) - LEGO Club daagt je uit om een bouwwerk te maken van iemand die je heel goed kent - jezelf! Bouw een model van jezelf met stenen uit je eigen LEGO collectie. De winnaar van deze wedstrijd wint 100 aan LEGO producten.

Neem een kleurenfoto van je model en mail de foto samen met je naam, leeftijd en adres naar wedstrijd@legoclub.nl. De wedstrijd sluit op 9 november 2009. En onthoud: deze wedstrijd is alleen voor leden die ingeschreven staan voor de nieuwsbrief!

Denk je dat je het kan? Waar wacht je dan nog op - aan de slag!

Hoe doe je mee:

1) Bouw een model van jezelf met stenen uit je eigen LEGO collectie.

2) Neem een kleurenfoto van je model.

3) Mail de foto samen met je naam, leeftijd en adres naar wedstrijd@legoclub.nl.

 

GEEN AANKOOPVERPLICHTING. De wedstrijd start op 25 oktober 2009. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot 9 november 2009. De wedstrijd is alleen toegankelijk voor leden die ingeschreven staan voor de nieuwsbrief. Deelnemers moeten toestemming hebben van een ouder/ verzorger. De modellen moeten gemaakt zijn uit echte LEGO elementen. Medewerkers van LEGO Nederland, haar partners en gezinsleden zijn uitgesloten van deelname. Deelnames worden beoordeeld op creativiteit (50%) en originaliteit (50%). De LEGO Club is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte, beschadigde of te late inzendingen. Inzendingen kunnen niet worden geretourneerd. Prijzen zijn niet inwisselbaar tegen contanten en kunnen afwijken van de prijzen die getoond worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht binnen 28 dagen na het sluiten van de wedstrijd.

Lees ook: