13 juni 2015
LEGO Jurassic World  vanaf vandaag verkrijgbaar!
Amsterdam (Noord-Holland) - Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group en Universal Partnerships & Licensing kondigen vandaag aan dat LEGO®Jurassic World vanaf nu beschikbaar is in Nederland voor PlayStation®4 en PlayStation®3 computer entertainment systemen, PlayStation®Vita handheld entertainment system, Xbox One all-in-one games en entertainmentsysteem, de Xbox 360 games en entertainmentsysteem van Microsoft, het Wii™ U systeem van Nintendo, Nintendo 3DS™ draagbare systeem en PC.

Nooit eerder kwam de Jurassic Park franchise samen met LEGO video games en de game bevat meer dan twee decennia aan epische films, waaronder Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park enJurassic Park III, evenals de langverwachte Jurassic World, het epische actie avontuur van Universal Pictures en Amblin Entertainment, die vanaf vandaag te zien is in de bioscoop.

  
Het spannende avontuur recreëert onvergetelijke scenes en actie uit de films, verteld met de karakteristieke LEGO humor van TT Games. Fans kunnen de meest memorabele momenten uit de franchise zelf ervaren en op onderzoek gaan in het uitgestrekte gebied van Isla Nublar en Isla Sorna.

Lees ook:

LEGO Jurassic Worlds trailer biedt VIP-tour door het park (02-06-2015)

Nieuwe trailer, release datum en veel dinosaurussen in LEGO Jurassic World (20-05-2015)

Eerste LEGO Jurassic World trailer en key-art onthuld! (17-03-2015)

Komt LEGO met een Jurassic World game? (07-09-2014)