Oktober 2007 

LEGO Universe laat steeds meer zien!

 

Miniland - LEGO Universe combineert de interactiviteit van een online game met de creativiteit van LEGO. De game heeft uitgebreide community-features, de mogelijkheid om je LEGO-figuren aan te passen en te spelen met welk personage je maar wilt. Bovendien is dit een kindvriendelijke MMO. Voor meer informatie kun je de profielpagina van het spel bezoeken. Het spel is in ontwikkeling bij NetDevil, de makers van onder andere de gematigd positief ontvangen MMO Auto Assault.

Een kamer vol huizen, ruimteschepen en pirateneilanden: straks is al die ruimte niet meer nodig als je ook online met je LEGO kunt spelen. De game die bij dit beeld hoort is LEGO Universe. LEGO Universe is een Massive Multiplayer Online Game, waarin je zowel letterlijk als figuurlijk een complete community kunt opbouwen. Leg blokjes op elkaar om je eigen voertuigen etc. te bouwen en communiceer met LEGO-fans van over de hele wereld. Ook kun je met verschillende characters gebieden ontdekken en de personages uitbreiden doorgaans het spel.

 

Tijdens LEGO World in Zwolle was LEGO Universe vertegenwoordigd met een stand op de beurs. Hier konden kinderen meebouwen aan LEGO Universe door bouwwerken te maken met LEGO stenen.

Op het in Zwolle verstrekte url kwamen we deze beelden tegen: