24 November 2010
LEGOverzamelaar.nl mag

Billund (Denemarken) -  Bij het gebruik van de merknaam LEGO is er altijd het risico dat LEGO zich bij je meldt met de melding dat je het logo niet mag gebruiken. De beheerder van legoverzamelaar.nl kwam er op 19 november bericht: hij mocht het domein legoverzamelaar.nl niet meer gebruiken. Een dag later echter bleek dat hij wel het domein mocht behouden, maar het LEGO logo in zijn eigen logo moest verwijderen. Hieronder de berichtgeving zoals deze op zijn website staat/stond. 

18-11-2010

Beste bezoeker,

Helaas is het niet langer meer toegestaan op last van de LEGO Company om mijn website te blijven hosten via het legoverzamelaar.nl domein. Binnen enkele dagen zal deze site niet meer bereikbaar zijn via deze domeinnaam. Wellicht dat ik nog verder ga met een andere domeinnaam, maar dit is tot op heden nog niet zeker.

Update 19-11-2010

LEGO heeft bevestigd dat ik het domein legoverzamelaar.nl mag blijven gebruiken, maar zonder het LEGO logotype. Zoals te zien is, heb ik deze inmiddels verwijderd. Ik zal binnenkort een andere logo verzinnen voor mijn website.

Ik ben blij dat ik door kan gaan met mijn website en bovenal het domein mag behouden.

 

 

Lees ook: