02 juni 2015
LEGO WORLDS: Verken, ontdek en bouw in STEAM Early Access
Amsterdam (Noord-Holland) - Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group kondigen vandaag LEGO Worlds aan, een onbegrensde verzameling werelden die geheel van LEGO stenen is gemaakt en spelers unieke omgevingen kunnen bouwen en hun eigen ervaring vormgeven. Met LEGO Worlds, ontwikkeld door TT Games, kunnen spelers LEGO bouwsets digitaal gebruiken en kunnen ze alles bouwen en creren wat in hun fantasie opkomt.   

De game gaat vandaag in STEAM Early Access, zodat de gaming community feedback kan geven voor continue verbeteringen en de integratie van extra content. Spelers die willen deelnemen aan de Early Access ervaring kunnen de STEAM client downloaden via http://store.steampowered.com/ en vervolgens de LEGO Worlds product pagina bezoeken om de game te downloaden, via de volgende link: http://store.steampowered.com/app/332310.   

LEGO Worlds belichaamt het fysieke, LEGO bouw plezier waar consumenten al tientallen jaren van hebben genoten, op een digitaal platform dat een gloednieuwe ervaring biedt met de geliefde steentjes, aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games. Van de steen-voor-steen editor tot het ontdekken van een uitgebreid scala aan items, karakters en wezens om de wereld te bevolken; de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos.

In LEGO Worlds hebben spelers de vrijheid om werelden aan te passen en alles te creren wat ze maar kunnen bedenken. Dit kan door een steen per keer te gebruiken of door middel van voor-geproduceerde gebouwen om eigen omgevingen aan te passen. Grootschalige landschapsarchitectuur tools zijn beschikbaar om terreinen snel en makkelijk aan te passen. Hele werelden en creaties komen tot leven met karakters en wezens die met elkaar en de speler interactie hebben op onverwachte manieren. Van helikopters tot draken en van motoren tot beren; er zijn altijd interessante manieren voor spelers om de uitgestrekte werelden en verborgen schatten te ontdekken. Fans van de LEGO bouwsets worden beloond met een aantal sets die in-game ontgrendeld kunnen worden tijdens de Early Access en in de toekomstige updates van de game. Toekomstige plannen bestaan uit het bieden van een multiplayer en de mogelijkheid om functies te delen, zodat vrienden elka ars werelden kunnen ervaren en kunnen pronken met hun creaties.     

Lees ook: