24 Februari 2008

LEGOLAND Windsor heeft 7 nieuwe attracties:

 

Windsor - Wanneer de deuren van LEGOLAND Windsor op 15 maart  2008 openen voor publiek, zal men kunnen genieten van zeven prachtige nieuwe attracties. Families kunnen het gloednieuwe Land van de Vikingen verkennen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nieuwe attracties:


Loki's Labyrinth
Ga aan boord van uw Viking boot en wordt nat van het gespetter van het wilde water in de LEGO fantasie wereld. De uitdaging is het oplossen van het mysterie van het doolhof voordat de Noorse god van Verderf zijn rampspoed zal loslaten op Loki's Labyrinth.


Barkas Invader
Voor alle gezinnen op zoek naar avontuur zal het land van de Vikingen niet teleurstellen. Een gloednieuwe rit naar deze fantastische nieuwe zone is de Longboat Invader waar jonge Vikingen het nieuwe seizoen kunnen spinnen!


Vikingen 'River Splash
Maak de grootste splash van het hele LEGOLAND Windsor park, de grootste en natste rit ooit!


Mole-in-One Minigolf
Speel een ronde van 18 holes op de nieuwe minigolfattractie * in 2008. Vrienden en familie kunnen het gevecht aangaan in de bosrijke omgeving met een hoeveelheid LEGO dieren.
* Extra kosten in rekening gebracht.


Nieuwe Shows
Sprookjes gecombineerd met LEGO worden opgevoerd voor het hele gezin in het DUPLO theater. Naast deze geweldige nieuwe show, zullen kinderen worden betoverd door de Assepoester poppenkast show en een nieuwere, verbeterde versie van de Rattenvanger van Hamelen.

Als u op zoek bent naar meer spanning, neem dan een kijkje bij "de Wraak van de Azteekse Koningin" die Johnny Thunder ziet terugkeren in een nieuwe live action extravaganza.