24 September 2009

LEGO Wear webshop in de lucht

Letís play!

LEGO wear nu ook verkrijgbaar in Nederland

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het speelse, kleurrijke merk uit Denemarken ook in Nederland verkrijgbaar. Outfits om in te spelen en te leren voor jongens en meisjes van 0 tot 12 jaar.

LEGO wear huldigt hetzelfde principe als LEGO speelgoed: kinderen ontwikkelen zich door te spelen. Daarom vind je in de collecties geen strakke broeken, of pijnlijke naden, maar comfortabele, duurzame en vrolijke kleertjes om in te spelen en om in te ontdekken.

En dat is goed nieuws, ook voor drukbezette mamaís en papaís, want de kleding nodigt kinderen uit om zichzelf aan- en uit te kleden. Met knopen die afgestemd zijn op kleine vingertjes, elastiek in de taille en niet te vergeten hun favoriete speelgoed alom aanwezig op de kleding. Voor dit najaar staat Belville voor de meisjes centraal en Bionicle voor de jongens.

Ook de prijzen zijn lekker speels: t-shirtjes zijn er al vanaf 13,95, broeken vanaf 24,95 en een warm winterjack kun je bestellen vanaf 49,95. In de overzichtelijke webshop kun je eenvoudig bestellen en je pakketje wordt binnen twee werkdagen thuisbezorgd.

Comfortabele kleding die je kind maar wat graag aantrekt, duurzaam, leuk geprijsd, goed wasbaar en te bestellen vanuit je luie stoel. Eindelijk...

LEGO wear is online te bestellen via www.brickwear.nl.

Lees ook:

LEGO Wear.nl moet naam wijzigen van LEGO (08-09-2009)

www.LEGOWear.nl start in de herfst (21-08-2009)

LEGO wear webshop voor het eerst in Nederland! (19-08-2009)