14 September 2007

LEGO WORLD 2007 nieuwsbrief september   

Kaartverkoop
De kaartverkoop van LEGO WORLD is in volle gang! Er zijn al een heleboel mensen die een kaartje hebben gekocht voor LEGO WORLD 2007! Zorg ervoor dat jij er ook bij bent en koop nu je kaartjes online of bij Intertoys bij jouw in de buurt.

Win kaarten voor LEGO WORLD!
De eerste winnaars van de Peperbus film wedstrijd en de goede ideeën wedstrijd zijn bekend! Benieuwd wie er heeft gewonnen?Lees meer...

Peperbus film wedstrijd
Wil jij net als Jeckyll & Hyde een LEGO filmpje maken? Dit is je kans! Doe mee met de filmwedstrijd en maak kans op gratis toegangskaarten voor LEGO WORLD, waar jij je eigen film terug kan zien op het JETIX podium! Klik hier voor meer informatie over de wedstrijd!  

 

 

Loekie kleurwedstrijd
Kan jij goed kleuren? Doe dan mee met de Loekie kleurwedstrijd en maak kans op een Loekie fiets en toegangskaarten voor LEGO WORLD. Klik hier  voor meer informatie over de wedstrijd en om de kleurplaat te downloaden.

LEGO designers
Heb je altijd al willen weten wie LEGO ontwerpt? Wil je wel eens praten met een echte LEGO designer? Op LEGO WORLD 2007 zijn er verschillende designers van LEGO aanwezig! Ook kun je ze om tips vragen om jouw bouwwerk zo mooi mogelijk te maken!

 

Voordelig met de trein
Speciaal voor LEGO WORLD 2007 heeft de NS een voordelig treinkaartje: voor €15,- (exclusief administratiekosten) mag één volwassene met twee kinderen in de leeftijd van 4 t/m 15 jaar tweedeklas retour reizen vanaf ieder station in Nederland naar station Zwolle. Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen naar de IJsselhallen. Klik hier om alle informatie over de voordelig met de trein actie te lezen

 

 

Nestlé babyhoek
Nieuw tijdens LEGO WORLD! De Nestlé babyhoek waar je je allerkleinste rustig kunt voeden en verschonen. Je kunt het tussendoortje voor je kleintje thuis laten, want je kunt gratis gebruik maken van Nestlé babyvoeding, bijvoorbeeld Nestlé FrisFruitje, het verantwoorde fruithapje of tussendoortje voor kindjes vanaf 4 maanden. Nestlé Yogolino, een heerlijk zuivelhapje voor kindjes vanaf 6 maanden of Nestlé FijnProevertje een kant en klare maaltijd. Ook kun je hier even rustig zitten om borstvoeding te geven, of de fles voor je kleintje te verwarmen en te geven.

 

Overnachten
Speciaal voor LEGO WORLD hebben een aantal leuke vakantieparken en een camping in Dalfsen, Ommen en Zwolle LEGO WORLD overnachtingsarrangementen samengesteld! Boek dus nu één van de LEGO WORLD arrangementen en neem je ouders of opa en oma tijdens de herfstvakantie een week of weekendje mee uit en bezoek LEGO WORLD 2007! Lees meer...

Wist je dat...

... alle kinderen ter wereld per jaar 4 biljoen uur met LEGO spelen?
... de hoogste LEGO toren 29.03 meter hoog is en is gebouwd in Toronto (Canada)?
... LEGO WORLD uit meer dan 20.000 m2 LEGO bestaat?
... het LEGO pakhuis in Billund 660 kratten LEGO per uur kan verwerken?
... de LEGO club wereldwijd al 2.400.000 leden heeft?