07 Augustus 2007

Organisatie verwacht run op kaartjes LEGOWORLD

2007

Zwolle - Onlangs is de online kaartverkoop voor LEGO WORLD 2007 van start gegaan. Het evenement wat van 18 t/m 23 oktober plaatsvindt in de IJsselhallen Zwolle biedt een dagvullend programma voor kinderen van alle leeftijden.  Urenlang bouwplezier en diverse attracties worden tijdens LEGO WORLD afgewisseld met muzikale optredens op het Jetix podium.

Op maandag 30 juli startte de kaartverkoop via www.legoworld.nl. Daarnaast zijn vanaf maandag 27 augustus kaarten verkrijgbaar via alle filialen van Intertoys. Het evenement vindt tussen donderdag 18 oktober en dinsdag 23 oktober plaats in IJsselhallen Zwolle. LEGO WORLD geniet al jarenlang ongekende populariteit en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een enorm spektakel. Met meer dan 50.000 bezoekers behoort LEGO WORLD tot een van de grootste kinderevenementen van Nederland en het grootste LEGO evenement ter wereld! Omdat het evenement ieder jaar uitverkocht is, verwacht de organisatie dat er weer een run op tickets zal losbarsten.

LEGO WORLD viert feest!

LEGO bestaat dit jaar 50 jaar in Nederland en dat wordt spectaculair gevierd tijdens LEGO WORLD. De locatie wordt omgetoverd tot een enorm LEGO paradijs met spannende activiteiten, levensgrote bouwwerken, leuke thema's en natuurlijk honderdduizenden LEGO stenen. Ook dit jaar staat er een dynamische artiestenshow van kindertelevisiezender Jetix op het programma. Kinderen kunnen hier weer volop meezingen en dansen op de laatste hits.

 

Openingstijden:

LEGO WORLD is geopend van donderdag 18 oktober tot en met dinsdag 23 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten ( 15,50/kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via de speelgoedwinkels van Intertoys (v.a. 27 aug.) en via www.legoworld.nl.