15 September 2009

LEGO World 2009 artiesten en activiteiten bekend

Zwolle (Nederland) - Zoals gebruikelijk is op de website van LEGO World een lijst met optredende artiesten verschenen. Hieronder alle informatie op een rijtje:

 

Het artiestenprogramma van LEGO® WORLD 2009 is bekend! Het programma bestaat uit drie showblokken waarin vele bekende artiesten op het LEGO podium gaan spetteren:
Showblok 1: 10:30 – 12:30 uur
Showblok 2: 12:30 – 14:25 uur
Showblok 3: 14:45 – 16:40 uur

 

CH!PZ
C!lla, Rach-L, Kev!n en Peter vormen sinds 2003 de populaire popgroep CH!PZ. Zij hebben al vele hits gehad, zoals hun debuutsingle ‘CH!PZ in Black’, ‘Captain Hook’ en ‘1001 Arabian Nights’. Ondertussen is CH!PZ niet alleen bekend in Nederland, maar ook in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Zweden. Verder kregen zij begin 2008 hun eigen TV-programma ‘CH!PZ DANCE EXPER!ENZ’. Hierin legden zij de dansjes van hun grootste hits stapsgewijs uit, zodat iedereen in Nederland enthousiast mee kon dansen op hun muziek. Met hun vrolijke nummers en leuke dansjes mag je CH!PZ natuurlijk niet missen op het podium van LEGO WORLD!

Djuli
Romy, Kirsten en Yael vormen samen Djuli; een echte vriendinnenband die helemaal gek is op zingen, dansen en acteren. De drie meiden hebben al in veel musicals gespeeld, waar ‘Annie’ er één van is. Ook hebben ze meegedaan aan het Junior Songfestival in 2007. Daarna zijn ze de studio in gegaan om hun eerste eigen nummers op te nemen en vanaf 1 augustus dit jaar is Djuli begonnen met hun tour door Nederland. Tijdens LEGO WORLD kun je onder andere genieten van hun vrolijke eerste single ‘How do you do’.

HIT!
De nieuwste Nederlandse kids-sensatie HIT! bestaat uit Floor, Alice en Aäron. Alice en Aäron hebben beiden in de finale van Idols gestaan en Floor heeft met verschillende andere bands opgetreden. Het drietal is sinds een jaar bij elkaar en ze zijn bekend geworden door hun te gekke eerste single ‘Want ik heb wat ik wou’. Naast deze single, die is geschreven op het liedje ‘Hot ’n Cold’ van Katy Perry, heeft HIT! ook Nederlandse teksten gemaakt op bekende hits van Beyoncé en Rihanna. Op 12 juni verschijnt hun eerste album ‘Vet Coole Hits’, waarvan zij tijdens de LEGO Kids Party alvast wat gave liedjes laten horen aan jullie!

 

SAM
Heb je zin in een mini-workout en wil je dansen op ‘De Legosong’, kom dan naar SAM.

 

Winfried & Angelique
Winfried en Angélique (bekend van de TV-hit ‘De nieuwe Uri Geller’) begonnen al op jonge leeftijd met het maken van illusie. Winfried was nog maar vier jaar oud toen hij een goocheldoos kreeg en toen hij 13 jaar was en Angélique 12 jaar, besloten ze om samen goochelshows te geven. Hiermee hebben zij vele shows in andere landen gedaan, zoals Frankrijk en Canada. Op dit moment zijn Winfried en Angélique het meest bekende illusionistenduo van Nederland. Met spectaculaire verdwijningen en verschijningen zorgen deze broer en zus voor een adembenemende show. Dit duo gaat gevaar absoluut niet uit de weg, dus zorg dat je ze niet mist op LEGO WORLD!

 

Zirkus Zirkus
Ook Zirkus Zirkus komt met haar vette beats op het LEGO WORLD podium optreden. Niels, Sigourney en Sherman zijn bekend van de single ‘Moordgriet’, maar ze staan ook bekend om hun stoere dansmoves. Niet voor niets werd Sigourney 4e in het TV-programma ‘So You Think You Can Dance’. De nieuwste single van Zirkus Zirkus is net uitgekomen en heet ’17 & Smoorverliefd’. Dus begin maar vast met oefenen, zodat je ‘m tijdens LEGO WORLD zo hard en zo mooi mogelijk kan meezingen!

LEGO Rock Band
Wil je weten hoe het voelt om in een echte rockband te spelen? Kom dan naar de LEGO Rock Band, een spel waarin jij zelf muziek kan maken op het artiestenpodium van LEGO WORLD.

Signeersessies
Ook vinden er signeersessies plaats met de artiesten die optreden tijdens LEGO WORLD! Dus kom naar de artiestenhal en scoor handtekeningen van je favoriete artiesten!

LEGO World 2009                                                                                                                                                                                                                                                       LEGO® WORLD 2008 was een daverend succes! Ruim 70.000 bezoekers hebben afgelopen jaar het grootste LEGO spektakel van de wereld bezocht! Het grootste LEGO® spektakel komt eraan met veel activiteiten! Van donderdag 22 oktober t/m dinsdag 27 oktober 2009 staat de IJsselhallen weer in het teken van LEGO en er zijn weer genoeg activiteiten te doen! 

Bouwers gezocht!
LEGO WORLD zoekt bouwers zoals jij! Bij het thema LEGO City zijn er op dit evenement drie verschillende spelelementen waar je als een echte bouwvakker aan de slag kunt. Zo ga je onder andere een muur bouwen met hele grote LEGO-stenen! En als je alle bouwwedstrijden goed afrondt, win je een echt LEGO bouwcertificaat!

En er is nog veel meer!
Ga op jacht naar de boeven met LEGO Space Police, knuffel de dieren op de kinderboerderij, kraak je hersens met LEGO Technic, leef je uit op de survivalbaan en maak je mooiste bouwwerk bij de bouwwedstrijden! Kom met je familie, vrienden en vriendinnen naar LEGO WORLD en ontdek wat er allemaal te beleven valt.

Loekie kleurplaatwedstrijd
Loekie geeft 3 fietsen weg!

Download hier de Loekie kleurplaat en wie weet win je een gave fiets! Loekie geeft maar liefst 3 fietsen weg! Maak de kleurplaat zo mooi als je kan, potloden, stiften, knippen, plakken alles mag! Behoor je tot één van de drie gelukkige winnaars, dan win je naast de fiets ook 2 toegangskaarten voor LEGO WORLD 2009!

Op de kleurplaat geef je aan welke Loekie of Sparta Young fiets je wilt winnen. Ga snel naar www.loekie.nl of www.spartayoung.nl en zoek je fiets uit!

Meisjesfietsen:
www.loekie.nl/fietsen/meiden
www.spartayoung.nl/fietsen/meiden
Jongensfietsen:
www.loekie.nl/fietsen/jongens
www.spartayoung.nl/fietsen/jongens


Stuur je kleurplaat met de keuze van je fiets naar het onderstaande adres:

Organisatie LEGO WORLD
T.a.v. Loekie Kleurplaatwedstrijd
Postbus 490
8000 AL Zwolle

De Loekie kleurplaatactie loopt tot en met zondag 4 oktober 2009. Prijswinnaars krijgen vanzelf persoonlijk bericht.

bron: www.legoworld.nl

 

Lees ook:

LEGOWORLD 2009: nieuwe website en kaarten online verkrijgbaar! (23-07-2009)

Kaartjes LEGOWORLD 2009 te koop via internet, nieuw logo! (09-04-2009)

Foto's van LEGO WORLD Denemarken 2009 (25-02-2009)